![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK, nesou s sebou .... to je můj "šéfa" počítač. Na obrazovce se přihlásit říká jeho jméno, nebo admin ... buď při přihlášení říká ukládání nastavení, potom ve zlomku sekundy odhlásí. I prozkoumány a do okna, CD, šel do konzoly pro zotavení a nyní chce heslo správce, které admin heslo nebude fungovat. Zdá se, že správce jen bouchnutý nahoru, žádné heslo funguje. Nemohu se dostat do nouzového režimu buď přihlásí odhlásí. Takže zaveditelný z okna CD znovu, stiskněte klávesu F8, že oprava je nabita souborů, pak ho chtěl nahrát oken, na kterých jsem se z CD, stiskněte Shift F10 a vychovala uživatelů v systému, vše jí bylo Guest, Boss a Admin, žádný správce. Jakékoliv myšlenky, a mimochodem, prosím, řekněte mi, I didn't vystřílet svůj pevný disk. Nikdy formátována. díky |
|
| |||
| |||
| Vyjmutí baterie polovině prostřednictvím zatížení, restartuje počítač v nouzovém režimu přijde na přihlašovací obrazovce prers Crl alt del dvakrát zadejte správce jako uživatelské jméno a heslo, nebo jak se někdy u píše, že budou mít u přihlášeni u lze kopírovat C provést obnovu , formát se začít znovu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Admin úvahu, že je postaven na funkci na záchranu se s vámi zapouzdřit náhodném šroub averything a / nebo smazat svůj účet správce, o restartu se objeví znovu, takže můžete ušetřit na den. Není nutná pro každodenní použití, ve skutečnosti je výslovně doporučené společností Microsoft, které vám nejsou použití jiné než-li to nutné k záchraně PC.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To může být způsobeno AV nebo Anti Spyware program, který odstraní soubor registru stále hovory. Mezi nejčastější z nich je Wsaupdater.exe
Zkus tohle: Boot pomocí vaší winxp cd. Zadejte konzolu pro zotavení. Na příkazovém řádku přejděte do C: / windows/system32 Další typ: Dir *. exe Pokud zjistíte, že, typ Kopii userinit.exe Wsaupdater.exe Konec a restartujte počítač normálně. Nyní byste měli být schopni přihlášení. Spustit regedit Přejděte na HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ V pravém podokně, měli byste vidět C: \ WINDOWS \ System32 \ Wsaupdater.exe, Změňte to tak, že zní: C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe To by mělo problém vyřešit, je-li malware byl ten, který způsobil problém. <Zdvořilostní z gerryf @ geekstogo fórum> Můj systém: Domů Kompiluje
|