![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, viselik velem .... ez az én "BOSS'S" számítógép. A napló a képernyőn azt mondja, a nevét, vagy az admin ... vagy ha bejelentkezéskor azt mondja, Beállítások mentése, majd egy másodperc kijelentkezik. Azt kutatják, és a Windows CD-t, elment helyreállítási konzolt, és most akar rendszergazdai jelszó, amelyet az admin jelszót nem fog működni. Úgy tűnik, hogy a rendszergazda csak bukkant fel, nem működik a jelszavát. Nem sikerült biztonságos módban sem, naplókat kijelentkezik. Szóval, indítható újra a Windows CD-t, nyomja le az F8 billentyűt, hogy a javítást, akkor betöltött kép, akkor azt akarta betölteni ablakok, Kivettem cd, Shift-F10, és emeljük fel a felhasználóknak a rendszer, minden úgy volt, Vendégünk Boss és Adminisztrátor nem rendszergazdaként. Minden olyan gondolatok, és az úton, kérem, mondja meg, én nem töröljük ki a merevlemezt. nem formázva. köszönöm |
|
| |||
| |||
| vegye ki az akkumulátort közepén rakodás, újraindít csökkentett módban jön a bejelentkező képernyő prers crl alt del kétszer írjuk be a rendszergazda felhasználónevét és jelszavát, vagy hogy mindig és pontosan azt, hogy lesz és bejelentkezett u tud másolni a C, hogy a behajtási , formázzuk újrakezdhetjük |
|
| |||
| |||
| Ez a rendszergazda fiók beépített funkció mentési magad beládáz Ön véletlenül averything csavart ki, és / vagy törölje el a admin, az újraindítás úgy jelenik meg ismét, hogy lehet menteni a napot. Ez nem szükséges a mindennapi használat, a tény, hogy a Microsoft által kifejezetten ajánlott, hogy nem használhatják fel, kivéve, ha szükséges a mentő a számítógépen.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez okozhatja egy AV vagy Anti Spyware program törli a fájlt, hogy a registry is kéri. A leggyakoribb az egyik Wsaupdater.exe
Próbáld ki ezt: Boot segítségével winxp cd. Írja helyreállítási konzolt. a parancssorba menni C: / windows/system32 Következő típus: Dir *. exe Ha úgy találja, azt, típus másolatát Userinit.exe Wsaupdater.exe Lépj ki és indítsa újra a szokásos módon. Most már tudja logon. Run regedit Navigálás HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ A jobb oldali ablaktáblában, látnod kell C: \ WINDOWS \ System32 \ Wsaupdater.exe, Módosítása úgy, hogy a következőképpen hangzik: C: \ WINDOWS \ System32 \ Userinit.exe Hogy kell megoldani a problémát, ha a kártékony program volt az, hogy az okozta a problémát. <Udvariasság-gerryf @ geekstogo fórum> My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! | soupdragon1973 | A Windows operációs rendszerek | 12 | November 7, 2009 09:00 |
| Boot Loop! Mivel a Windows? | Hansi1993 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. január 2009 09:08 |
| XP Pro Bejelentkezés / Kijelentkezés Loop | mbossardet | A Windows operációs rendszerek | 2 | 22. január 2009 07:26 |
| Számítógép fogott hurok | craigbenham | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11 Sep 2008 12:06 |
| Windows logon / off loop | killbox | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. március 2008 22:39 |
| Téma eszközök | |
| |