![]() |
|
| |||
| |||
| אישור, לשאת איתי .... זה שלי "הבוס של המחשב. באותו להתחבר מסך זה אומר השם שלו, או ניהול ... או כאשר אתה נכנס, אומר שומר הגדרות, ולאחר מכן בתוך השני לפצל יוצא מהמערכת. אני מחקר להכניס תקליטור Windows, הלך השחזור והוא רוצה עכשיו סיסמת מנהל המערכת, אשר מנהל את הסיסמה לא יפעל. נראה כי רק מנהל popped שם למעלה, לא עובד הסיסמה. לא ניתן להיכנס גם במצב בטוח, נכנס יוצא מהמערכת. אז, booted מתוך תקליטור Windows שוב, מכה על F8, עשה תיקון, זה טעון קבצים, אז הוא רוצה לטעון את Windows, אני הוצאתי CD, היכה Shift F10, והוא הביא את המשתמשים במערכת, כל זה היה היה אורח, בוס, מנהל או לא מנהל. כל המחשבות, ודרך אגב, תגיד לי בבקשה אני לא למחוק את הכונן הקשיח. מעולם לא מעוצבות. תודה |
|
| |||
| |||
| להוציא דרך טעינת הסוללה באמצע, לאחר מכן אתחול מחדש במצב בטוח להגיע למסך הכניסה prers CRL alt del פעמיים בתור מנהל ואז הזן שם משתמש וסיסמה U או איך לאיית את זה אי פעם, כי תקבלו U המחוברים U יכול להעתיק את C לבצע התאוששות , הפעל מחדש את הפורמט |
|
| |||
| |||
| ניהול חשבון זה הוא נבנה ב תכונה להציל את עצמך עם incase לך לדפוק averything למעלה accidently ו / או למחוק את ניהול החשבון, על אתחול מחדש היא תופיע שוב, כך שאתה יכול להציל את היום. זה לא צורך לשימוש יום יומי, למעשה זה באופן מפורש המומלץ על ידי מיקרוסופט, כי אתה לא להשתמש בו, מלבד בשעת הצורך כדי להציל את המחשב.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיגרם על ידי AV נגד תוכנות ריגול או תוכנית מוחקת קובץ הרישום עדיין קורא. אחד הנפוצים ביותר הוא wsaupdater.exe
נסה את זה: אתחול באמצעות winxp CD. הזן השחזור. בשורת הפקודה, עבור לפרק C: / windows/system32 סוג הבא: Dir *. exe אם תמצא, זה סוג העתק Userinit.exe wsaupdater.exe יציאה ו אתחול מחדש באופן רגיל. כעת אתה אמור להיות מסוגל להיכנס למערכת. הפעלה regedit נווט HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ בחלונית השמאלית, אתה אמור לראות C: \ Windows \ System32 \ wsaupdater.exe, לשנות אותו כך שהוא קורא: C: \ Windows \ System32 \ Userinit.exe זה צריך לפתור את הבעיה, אם תוכנה זדונית היה אחד שגרם לבעיה. <Courtesy של gerryf @ geekstogo פורומים> המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן קשיח או Windows? PC wont למעלה אתחול כהלכה והוא תקוע א המתמשכים Loop! | soupdragon1973 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 7 נובמבר 2009 09:00 |
| אתחול Loop! מכיוון של-Windows? | Hansi1993 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 ינואר 2009 09:08 |
| Logon XP Pro / logoff Loop | mbossardet | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 22 ינואר 2009 07:26 |
| מחשב תפסו בתוך לולאה | craigbenham | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 11th ספטמבר 2008 12:06 |
| Windows כניסה / כיבוי לולאה | killbox | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 מרץ 2008 22:39 |
| שרשרת כלים | |
| |