![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, padengia su manimi .... Tai mano "BOSS'S" Kompiuteris. Į ekrano Prisijungti ji sako jo pavadinimas, arba admin ... bet įėjus sako taupymo parametrus, tada sekundės wyloguje. Aš ištirti ir įdėti į Windows CD, nuvyko į atkūrimo konsolę ir dabar nori administratoriaus slaptažodį, kuris admin slaptažodis neveikia. Atrodo, kad administratorius tik popped up ten, be slaptažodžio darbai. Negali patekti į safe mode arba, žurnalai apie wyloguje. Taigi, iš atsisiunčia Windows CD, spauskite F8, padarė remontą, jis įkeltas rinkmenas, tai norėjau įkelti Windows, aš paėmė iš kompaktinio disko, paspauskite klavišą Shift F10, jis išvedė į sistemos vartotojų, visus ji buvo Guest, Boss, ir administratorius, ne administratorius. Bet mintis, ir taip, pasakykite man, aš ne sunaikinti savo kietajame diske. nebuvo suformatuotas. ačiū |
|
| |||
| |||
| išimti akumuliatoriaus pakrovimo per vidurio, tada perkrauti į safe mode ateiti į prisijungimo langą prers BEL alt del kartus įveskite administratorius vartotojo vardą ir slaptažodį, arba kaip kada Rašybos ir tai, kad gaus ir prisijungęs u can copy c padaryti išieškojimo , formatas pradėti iš naujo |
|
| |||
| |||
| Administratorius kad sąskaita yra pastatyta funkcija gelbėti save netyčia uždengti varžtai averything iki ir / ar ištrinti savo sąskaitos administratoriaus, dėl sistemos perkrovimo jis pasirodys vėl, kad būtų galima sutaupyti dieną. Tai nėra reikalingi kasdieniniam naudojimui, iš tikrųjų tai yra aiškiai rekomendavo, kad "Microsoft" jums nėra naudoti, išskyrus, kai reikia gelbėti kompiuterio.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali būti dėl AV arba Anti Spyware programa, kuri ištrina failą, registro dar skambučiai. Dažniausiai vienas Wsaupdater.exe
Try this: Įkėlimo naudodami savo WinXP CD. Įveskite atkūrimo konsolę. Į komandų eilutę pereikite prie C: / windows/system32 Kitas tipas: Dir *. exe Jei rasite, tai, tipo kopija userinit.exe Wsaupdater.exe Uždarykite ir iš naujo paleisti kompiuterį įprastu būdu. Dabar turėtumėte galėti prisijungti. Paleiskite regedit Vykti į HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Dešinėje srityje, turėtumėte matyti C: \ WINDOWS \ System32 \ Wsaupdater.exe, Keisti jį taip, kad jis skamba taip: C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe Tai turėtų išspręsti problemą, jei kenkėjiška programa buvo vienas, kuris sukėlė problemą. <Courtesy of gerryf @ geekstogo Forumas> Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kietasis diskas ar Windows? PC Wont įkrauti teisingai ir yra Stoisz Nuolatinis Loop! | soupdragon1973 | Windows "operacinės sistemos | 12 | 7 lapkritis 2009 09:00 |
| Įkėlimo Loop! Kadangi Windows? | Hansi1993 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 sausis 2009 09:08 |
| XP Pro Prisijungti / Atsijungti Loop | mbossardet | Windows "operacinės sistemos | 2 | 22 sausis 2009 07:26 |
| Kompiuterių sugauti kilpa | craigbenham | Windows "operacinės sistemos | 2 | 11 rugsėjis 2008 12:06 |
| "Windows" prisijungimo / išjungimo ciklas | killbox | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 27, 2008 22:39 |
| Temos įrankiai | |
| |