![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, sedz ar mani .... tas ir mans "BOSS'S" zīmes. Pie log in screen to saka viņa vārdu, vai admin ... nu tad, kad piesakāties saka taupīšanas iestatījumi, tad sadalīts otrais logs off. Es izpētītas un nodot Windows CD, devās uz atkopšanas konsoli, un tagad grib administratora paroli, kuru admin paroli nestrādās. Šķiet, ka administrators tikai popped up there, nav paroles darbi. Nevar tikt iekšā drošajā režīmā, vai nu, piesakās logs off. Tātad, booted no Windows CD atkal hit F8, did remonts, tas ielādes faili, tad tā vēlas ielādēt logi, i izņēma kompaktdisku, hit Shift F10 un tā audzināti par sistēmas lietotāju, visi tā bija apmeklētāj, boss, un admin, ne administratoru. Jebkurš domas, un veids, lūdzu, pasakiet man, i nav noslaucīt savu cieto disku. nekad nav formatēta. pateicība |
|
| |||
| |||
| izņemt bateriju vidus ar slodzes, tad reboot drošajā režīmā ierodas pieteikšanās ekrānu prers crl alt del divreiz pēc tam ievadiet administratora, kā lietotājvārdu un paroli, vai un kā kādreiz u izskaidrot to, ka saņems u pieteicies u var kopēt C veikt atgūšanu , formāts atsākt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas Admin konts, ir uzcelta iezīme izglābt sevi ar incase esat nejauši skrūve averything izveido un / vai dzēst jūsu admin vērā, reboot tas parādīsies atkal, lai jūs varat saglabāt dienā. Tas nav nepieciešams ikdienas lietošanā, faktiski tas ir skaidri ieteikts Microsoft, ka jūs nav izmantot, izņemot, ja nepieciešams glābšanas datoru.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To var izraisīt ar AV vai Anti Spyware programmu, kas izdzēš failu, reģistra vēl zvanus. Biežākās no tām ir wsaupdater.exe
Try this: Boot izmantojot savu WinXP cd. Ievadiet atkopšanas konsoli. pie komandrindas iet uz C: / windows/system32 next veids: Dir *. exe Ja jūs atrast, tas, tips kopija userinit.exe wsaupdater.exe Iziet un reboot normāli. Jums tagad būtu iespēja pieteikšanās. Run regedit Virzīties uz HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Labajā rūtī, jums vajadzētu redzēt C: \ WINDOWS \ System32 \ wsaupdater.exe, Mainīt tā, lai tā skan šādi: C: \ WINDOWS \ System32 \ userinit.exe Ka vajadzētu atrisināt problēmu, ja malware bija tāda, kas izraisa jautājumu. <Pieklājīgi no gerryf @ geekstogo forum> Mana sistēma: Home Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |