az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Log - Loop Kapalı Girişi

Reply

Konu Araçları
Old 15 Nisan 2009, 08:50
Yeni Üye Grubu

Tamam,
Benimle ayı .... bu benim "PATRON'S" bilgisayardır. Ekranda günlük olarak o söylüyor
onun adı veya yönetici ... ya ne zaman oturum bir bölünme ikinci kaydetme ayarları, daha sonra oturumu kapattığında söyledi. Ben araştırılmış ve pencereler CD koymak için kurtarma konsolu ve artık yönetici şifresini hangi çalışmayacaktır yönetici şifre istiyor gitti. Bu yönetici sadece, şifre yok çalışır açıldı görünüyor. Güvenli moduna ya Can't get, log kapalı girer.
Yani, windows CD'sinde daha, boot F8 bulunanlar, onarım yaptığını, bu, o zaman yük pencere istedim dosyaları yüklenmiş, dışarı CD aldı, ÜstKrkt F10 bulunanlar ve sistemde kullanıcılar sahiplendiler, tüm vardı Konuk oldu Patron ve Yönetici, herhangi bir yönetici.
Herhangi bir düşünce ve bu arada, bana onun sabit disk yok didn't I söyle lütfen.
biçimlendirildiğinde asla.
teşekkürler
Old 15 Nisan 2009, 15:18
Üye Grubu

Pil yükleme ile, daha sonra güvenli modda yeniden başlatın ve giriş ekranı prers gelip orta Del iki kere sonra kullanıcı adı ve şifre ya da nasıl bir U bu yazım olarak yönetici girin Alt CRL alabilir, bu U U kopya C Kurtarma yapabilirsiniz çıkışım olacak , biçim başlangıç tekrar
Old 16 Nisan 2009, 08:01
Bağış Grubu

Bu yönetici hesabı bir özellik dahili örtmek ile ve kazalara yol vida averything Kendini kurtarmak için / veya yönetici hesabı silmek, tekrar görüneceği yeniden başlatma konusunda, böylece günü kurtarmak olabilir.

Bu, günlük kullanım için gerekli değildir bunu açıkça Microsoft tarafından önerilir aslında bu don't daha zaman PC kurtarma için gerekli diğer kullanabilirsiniz.
Old 16 Nisan 2009, 16:48
Bağış Grubu

Bu bir AV ya da kayıt hala aramaları bir dosyayı siler Anti Spyware programı neden olabilir. En yaygın bir Wsaupdater.exe olduğunu

Bu deneyin:

Önyükleme için WinXP kullanarak cd.
Kurtarma konsoluna girin.
bu komut istemi gitmek

C: / windows/system32

sonraki türü:
Dir *. exe

Eğer bulmak, bu tür

kopyasını userinit.exe Wsaupdater.exe

Çıkın ve yeniden başlatın normal. Şimdi giriş yapabilirsiniz.

Çalıştır'ı regedit'i

Gezinmek için
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \

Sağ bölmede, görmek gerekir

C: \ WINDOWS \ System32 \ Wsaupdater.exe

Bu değişim bu okur:

C: \ WINDOWS \ System32 \ userinit.exe

Bu sorunu çözmek gerekiyor, eğer kötü amaçlı yazılım için bir sorun neden oldu.

<Gerryf ve nezaket @ geekstogo forumu>

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından