![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, Benimle ayı .... bu benim "PATRON'S" bilgisayardır. Ekranda günlük olarak o söylüyor onun adı veya yönetici ... ya ne zaman oturum bir bölünme ikinci kaydetme ayarları, daha sonra oturumu kapattığında söyledi. Ben araştırılmış ve pencereler CD koymak için kurtarma konsolu ve artık yönetici şifresini hangi çalışmayacaktır yönetici şifre istiyor gitti. Bu yönetici sadece, şifre yok çalışır açıldı görünüyor. Güvenli moduna ya Can't get, log kapalı girer. Yani, windows CD'sinde daha, boot F8 bulunanlar, onarım yaptığını, bu, o zaman yük pencere istedim dosyaları yüklenmiş, dışarı CD aldı, ÜstKrkt F10 bulunanlar ve sistemde kullanıcılar sahiplendiler, tüm vardı Konuk oldu Patron ve Yönetici, herhangi bir yönetici. Herhangi bir düşünce ve bu arada, bana onun sabit disk yok didn't I söyle lütfen. biçimlendirildiğinde asla. teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Pil yükleme ile, daha sonra güvenli modda yeniden başlatın ve giriş ekranı prers gelip orta Del iki kere sonra kullanıcı adı ve şifre ya da nasıl bir U bu yazım olarak yönetici girin Alt CRL alabilir, bu U U kopya C Kurtarma yapabilirsiniz çıkışım olacak , biçim başlangıç tekrar |
|
| |||
| |||
| Bu yönetici hesabı bir özellik dahili örtmek ile ve kazalara yol vida averything Kendini kurtarmak için / veya yönetici hesabı silmek, tekrar görüneceği yeniden başlatma konusunda, böylece günü kurtarmak olabilir. Bu, günlük kullanım için gerekli değildir bunu açıkça Microsoft tarafından önerilir aslında bu don't daha zaman PC kurtarma için gerekli diğer kullanabilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir AV ya da kayıt hala aramaları bir dosyayı siler Anti Spyware programı neden olabilir. En yaygın bir Wsaupdater.exe olduğunu
Bu deneyin: Önyükleme için WinXP kullanarak cd. Kurtarma konsoluna girin. bu komut istemi gitmek C: / windows/system32 sonraki türü: Dir *. exe Eğer bulmak, bu tür kopyasını userinit.exe Wsaupdater.exe Çıkın ve yeniden başlatın normal. Şimdi giriş yapabilirsiniz. Çalıştır'ı regedit'i Gezinmek için HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Sağ bölmede, görmek gerekir C: \ WINDOWS \ System32 \ Wsaupdater.exe Bu değişim bu okur: C: \ WINDOWS \ System32 \ userinit.exe Bu sorunu çözmek gerekiyor, eğer kötü amaçlı yazılım için bir sorun neden oldu. <Gerryf ve nezaket @ geekstogo forumu> Benim Sistemi: Ev Yapı
|