menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Potřeby Přeinstalace Windows - Instalace Nápověda

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2009, 17:17
Nový člen skupiny

Default Potřeby Přeinstalace Windows - Instalace Nápověda

Ahoj kluci jsem počítač s Windows XP, která byla uvedena na 30 nebo tak, počítačů, ale okna se nyní říká, že kopie systému Windows je neplatný kopírovat, mám plnou kopii systému Windows, aby v počítači. Co mám dělat dál , tak i odstranění starých oken, nebo i 1. oddílu. nebo jen spustit Windows, takže overrites o kopii, která je již v počítači jako já chci jej používat k hraní a všechny složky jsou neuspořádané, takže fandí za pomoc ....
Old 2. června 2009, 02:06
Člen Skupina

Ano, můžete potlačit, ale budu navrhovat zkusit bootovat z CD Windows pak zformátovat disk a systém nainstalovat novou kopii systému Windows toto vyřeší všechny vaše problémy.
Old 3. června 2009, 00:41
Nový člen skupiny

nazdraví dám, že crack awsome
Old 3. června 2009, 05:30
Banned Skupina

Můžete také zkusit pomocí nového klíče, který přišel s disk?

Můj systém: ProGear Vlastní

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Základní deska:
Asus P5Q SE / R
Paměť RAM:
4 GB PC2 6400
Grafické karty (s):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
4 500GB Seagate Barracudas
Optická mechanika (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Chlazení:
Síť / Internet:
Cable 10up 1 dolů
Monitor (s):
3 Westing House 22 "
Operační systém (y):
Vista Ultimate, Windows 7
Old 3. června 2009, 21:13
Nový člen skupiny

ok thanx
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? LegendaryFire Operační systémy Windows 11 17. srpna 2009 12:17
Windows XP přeinstalovali PyroTails Operační systémy Windows 7 11. Září 2008 00:05
Přeinstalace systému Windows Colorblind Operační systémy Windows 5 10. Září 2008 22:35
Problémy přeinstalací Windows XP Pro KingOmega Operační systémy Windows 20 10. prosince 2007 14:38
Přeinstalace systému Windows XP mxmad32 Operační systémy Windows 9 14. Září 2007 14:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.