![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci jsem počítač s Windows XP, která byla uvedena na 30 nebo tak, počítačů, ale okna se nyní říká, že kopie systému Windows je neplatný kopírovat, mám plnou kopii systému Windows, aby v počítači. Co mám dělat dál , tak i odstranění starých oken, nebo i 1. oddílu. nebo jen spustit Windows, takže overrites o kopii, která je již v počítači jako já chci jej používat k hraní a všechny složky jsou neuspořádané, takže fandí za pomoc .... |
|
| |||
| |||
| Ano, můžete potlačit, ale budu navrhovat zkusit bootovat z CD Windows pak zformátovat disk a systém nainstalovat novou kopii systému Windows toto vyřeší všechny vaše problémy. |
|
| |||
| |||
| nazdraví dám, že crack awsome |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete také zkusit pomocí nového klíče, který přišel s disk?
| |||
| |||
| ok thanx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Windows XP přeinstalovali | PyroTails | Operační systémy Windows | 7 | 11. Září 2008 00:05 |
| Přeinstalace systému Windows | Colorblind | Operační systémy Windows | 5 | 10. Září 2008 22:35 |
| Problémy přeinstalací Windows XP Pro | KingOmega | Operační systémy Windows | 20 | 10. prosince 2007 14:38 |
| Přeinstalace systému Windows XP | mxmad32 | Operační systémy Windows | 9 | 14. Září 2007 14:54 |
| Thread Nástroje | |
| |