μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Επανεγκατάσταση των Windows Ανάγκες - Εγκατάσταση Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 17:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επανεγκατάσταση των Windows Ανάγκες - Εγκατάσταση Βοήθεια

Γεια σας παιδιά έχω έναν υπολογιστή με Windows XP το οποίο τέθηκε σε 30 περίπου υπολογιστές, τα παράθυρα, αλλά είναι πλέον προφανές ότι το αντίγραφο των Windows είναι ένα άκυρο αντίγραφο, έχω ένα πλήρες αντίγραφο των Windows για να θέσει σε υπολογιστή. Τι να κάνω, δίπλα , μπορώ να αφαιρέσετε την παλιά παράθυρα, ή μήπως θ 1ο διαμέρισμα. ή απλά να τρέχουν τα παράθυρα έτσι ώστε να overrites το αντίγραφο που υπάρχει ήδη στον υπολογιστή που θέλω να το χρησιμοποιήσει για gaming και οι φάκελοι είναι όλα τα μπέρδεψε, ώστε cheers για την βοήθεια ....
Old 2 του Ιουνίου 2009, 02:06
Μέλος Ομάδα

Ναι, μπορείτε να παρακάμψετε αυτό, αλλά εγώ θα πρότεινα να προσπαθήσουμε να εκκινήσετε από το CD των Windows στη συνέχεια διαμορφώστε το σύστημα οδήγησης και στη συνέχεια εγκαταστήστε το νέο αντίγραφο των Windows αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματά σας.
Old 3 Ιούνη 2009, 00:41
Νέο Μέλος Ομάδα

cheers θα δώσουμε ότι μια ρωγμή AWSOME
Old 3 Ιούνη 2009, 05:30
Banned Ομάδα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το νέο κλειδί που συνοδεύει το δίσκο;

Το σύστημά μου: ProGear Custom

Processor (s):
AMD Phenom2 955
Motherboard:
Asus P5Q SE / R
Μνήμες:
4GB PC2 6400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
4 500GB Seagate Barracudas
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Υπόθεση / PSU:
700w Thermaltake 50784
Ψύξη:
Network / Internet:
Cable 10up 1 καθορίζονται
Monitor (ες):
3 Westing House 22 "
Operating System (s):
Vista Ultimate, τα Windows 7
Old 3 Ιούνη 2009, 21:13
Νέο Μέλος Ομάδα

ok thanx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επανεγκατάσταση των Windows XP Professional; Εγκατάσταση των Windows XP είναι κατεστραμμένα!; LegendaryFire Λειτουργικά συστήματα Windows 11 17 Αυγ 2009 12:17
Επανεγκατάσταση των Windows XP PyroTails Λειτουργικά συστήματα Windows 7 11 Σεπ 2008 00:05
Επανεγκατάσταση των Windows αχρωματόψ Λειτουργικά συστήματα Windows 5 10η Σεπ 2008 22:35
Προβλήματα επανεγκατάσταση των Windows XP Pro KingOmega Λειτουργικά συστήματα Windows 20 10 Δεκ. 2007 14:38
Επανεγκατάσταση των Windows XP mxmad32 Λειτουργικά συστήματα Windows 9 14η Σεπ 2007 14:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.