manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Potrebe ponovnom instaliranju sustava Windows - Pomoć Instaliranje

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 17:17
Novi član grupe

Default Potrebe ponovnom instaliranju sustava Windows - Pomoć Instaliranje

Hi momački Imam računalo sa sustavom Windows XP koji je bio stavljen na 30 ili tako računala, windows, ali je sada govore da je kopija Windows je nevažeća kopija, imam punu kopiju prozora staviti u kompjuter. Što učiniti sljedeći , ja uklonite stari prozori, ili se mogu particionirati 1.. ili pravedan trčanje Windows tako da overrites kopija koja je već u računalo kao i želite ga koristiti za igranje i mape ispremiješan sve gore, pa nazdravlje za pomoć ....
Old 2. lipnja 2009, 02:06
Member Group

Da, možete ga nadjačati, ali ja ću pokušati predložiti čizma from Windows CD formatu onda sustav pogona, a zatim instalirati novi primjerak sustava Windows to će riješiti sve vaše probleme.
Old 3. lipnja 2009, 00:41
Novi član grupe

nazdravlje il dajte da ispucati awsome
Old 3. lipnja 2009, 05:30
Zabranjen Group

Vi svibanj također probati koristeći novi ključ koji ste dobili s diska?

My System: ProGear Custom

Procesor (i):
AMD Phenom2 955
Matične ploče:
Asus P5Q SE / R
RAM memorija:
4GB PC2 6400
Grafička kartica (e):
GeForce 7900GTX & GeForce 8400GS
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
4 500GB SEAGATE Barracudas
Optički pogon (e):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700w Thermaltake 50784
Hlađenje:
Network / Internet:
Kabelska 10up 1 down
Monitor (e):
Odlaženje u zapadnom 3 Kuća 22 "
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate Windows 7
Old 3. lipnja 2009, 21:13
Novi član grupe

ok Thanx
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ponovnom instaliranju sustava Windows XP Professional? Instalacija Windows XP je oštećen! LegendaryFire Windows Operating Systems 11 17. kolovoz 2009 12:17
Ponovnom instaliranju sustava Windows XP PyroTails Windows Operating Systems 7 11. Ruj 2008 00:05
Ponovnom instaliranju sustava Windows colorblind Windows Operating Systems 5 10. Ruj 2008 22:35
Problemi ponovnom instaliranju sustava Windows XP Pro KingOmega Windows Operating Systems 20 10. prosinac 2007 14:38
Ponovnom instaliranju sustava Windows XP mxmad32 Windows Operating Systems 9 14. Ruj 2007 14:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.