![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački Imam računalo sa sustavom Windows XP koji je bio stavljen na 30 ili tako računala, windows, ali je sada govore da je kopija Windows je nevažeća kopija, imam punu kopiju prozora staviti u kompjuter. Što učiniti sljedeći , ja uklonite stari prozori, ili se mogu particionirati 1.. ili pravedan trčanje Windows tako da overrites kopija koja je već u računalo kao i želite ga koristiti za igranje i mape ispremiješan sve gore, pa nazdravlje za pomoć .... |
|
| |||
| |||
| Da, možete ga nadjačati, ali ja ću pokušati predložiti čizma from Windows CD formatu onda sustav pogona, a zatim instalirati novi primjerak sustava Windows to će riješiti sve vaše probleme. |
|
| |||
| |||
| nazdravlje il dajte da ispucati awsome |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi svibanj također probati koristeći novi ključ koji ste dobili s diska?
| |||
| |||
| ok Thanx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ponovnom instaliranju sustava Windows XP Professional? Instalacija Windows XP je oštećen! | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 11 | 17. kolovoz 2009 12:17 |
| Ponovnom instaliranju sustava Windows XP | PyroTails | Windows Operating Systems | 7 | 11. Ruj 2008 00:05 |
| Ponovnom instaliranju sustava Windows | colorblind | Windows Operating Systems | 5 | 10. Ruj 2008 22:35 |
| Problemi ponovnom instaliranju sustava Windows XP Pro | KingOmega | Windows Operating Systems | 20 | 10. prosinac 2007 14:38 |
| Ponovnom instaliranju sustava Windows XP | mxmad32 | Windows Operating Systems | 9 | 14. Ruj 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |