kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows újratelepítése Igényű - Telepítés Segítség

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 17:17
Új tag Csoport

Default A Windows újratelepítése Igényű - Telepítés Segítség

Helló srácok nekem van egy számítógép a Windows XP volt rá, hogy 30 vagy úgy, számítógépek, de a Windows most mondani, hogy a Windows egy példányát érvénytelen, nekem van egy másolat a Windows kerül a számítógépre. Mit tegyek következő , tudom eltávolítani a régi ablakokat, vagy tudom 1. partíció. vagy csak a Windows fut, így overrites a másolatát, amely már a számítógépre szeretnék használni a szerencsejáték és a mappák minden kusza fel, így cheers a segítséget ....
Old Június 2 2009, 02:06
Csoport tagja

Igen tudja felülírni, de én javaslom, hogy próbálja meg elindítani a Windows CD formátumban, akkor a rendszer meghajtóra, majd az új Windows ez megoldja a problémát.
Old Június 3 2009, 00:41
Új tag Csoport

cheers adom, hogy egy kiváló Awsome
Old Június 3 2009, 05:30
Tiltott Group

Ön is próbálja ki az új kulcsot, amit a lemezen?

My System: ProGear Custom

Processzor (ok):
AMD Phenom2 955
Alaplap:
Asus P5Q SE / R
RAM memória:
4 GB PC2 6400
Grafikus kártya (k):
GeForce 7900GTX + GeForce 8400GS
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
4 500GB Seagate Barracudas
Optikai meghajtó (k):
2 Samsung DVD / CD
Case / tápegység:
700W Thermaltake 50784
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Kábel 10up 1 Down
Monitor (ok):
3 haladás nyugat felé Ház 22 "
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate a Windows 7
Old Június 3 2009, 21:13
Új tag Csoport

OK thanx
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Újratelepíteni a Windows XP Professional? A Windows XP telepítő sérült!? LegendaryFire A Windows operációs rendszerek 11 17. augusztus 2009 12:17
A Windows XP újratelepítése PyroTails A Windows operációs rendszerek 7 11 Sep 2008 00:05
Windows újratelepítésével colorblind A Windows operációs rendszerek 5 10. Szeptember 2008 22:35
Problémák újratelepíteni a Windows XP Pro KingOmega A Windows operációs rendszerek 20 10. december 2007 14:38
A Windows XP újratelepítése mxmad32 A Windows operációs rendszerek 9 14. Szeptember 2007 14:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.