![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok nekem van egy számítógép a Windows XP volt rá, hogy 30 vagy úgy, számítógépek, de a Windows most mondani, hogy a Windows egy példányát érvénytelen, nekem van egy másolat a Windows kerül a számítógépre. Mit tegyek következő , tudom eltávolítani a régi ablakokat, vagy tudom 1. partíció. vagy csak a Windows fut, így overrites a másolatát, amely már a számítógépre szeretnék használni a szerencsejáték és a mappák minden kusza fel, így cheers a segítséget .... |
|
| |||
| |||
| Igen tudja felülírni, de én javaslom, hogy próbálja meg elindítani a Windows CD formátumban, akkor a rendszer meghajtóra, majd az új Windows ez megoldja a problémát. |
|
| |||
| |||
| cheers adom, hogy egy kiváló Awsome |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön is próbálja ki az új kulcsot, amit a lemezen?
| |||
| |||
| OK thanx |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Újratelepíteni a Windows XP Professional? A Windows XP telepítő sérült!? | LegendaryFire | A Windows operációs rendszerek | 11 | 17. augusztus 2009 12:17 |
| A Windows XP újratelepítése | PyroTails | A Windows operációs rendszerek | 7 | 11 Sep 2008 00:05 |
| Windows újratelepítésével | colorblind | A Windows operációs rendszerek | 5 | 10. Szeptember 2008 22:35 |
| Problémák újratelepíteni a Windows XP Pro | KingOmega | A Windows operációs rendszerek | 20 | 10. december 2007 14:38 |
| A Windows XP újratelepítése | mxmad32 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 14. Szeptember 2007 14:54 |
| Téma eszközök | |
| |