mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Naujo įdiegti "Windows Needs - montavimas Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 30, 2009, 17:17
Naujas Narys

Hi guys i have Windows XP, kuri buvo sudėti į 30 arba tiek kompiuteriais, tačiau langai yra dabar sako, kad "Windows" kopija yra negaliojančia kopija, aš turiu pilną kopiją Windows diegti kompiuteryje kompiuterio. Ką turėčiau daryti toliau , galiu pašalinti senus langus, ar aš pertvarų 1st. arba tiesiog paleisti Windows todėl overrites kopiją, kad jau yra kompiuteryje, kaip aš noriu jį naudoti žaidimus ir aplankai visus Pogmatwany, tad Cheers for help ....
Old Birželis 2, 2009, 02:06
Narys

Taip galite pakeisti, tačiau aš pasiūlyti pabandyti atsisiųsti iš "Windows" CD formatu, tada sistema diską ir įdiegti naują Windows kopija tai neišspręs visų Jūsų problemų.
Old Birželis 3, 2009, 00:41
Naujas Narys

Cheers il duoti, kad kreko awesome
Old Birželis 3, 2009, 05:30
Banned Group

Taip pat galite pabandyti naudoti naują raktą, kuris atėjo su disko?

Mano sistema: ProGear Custom

Procesorius (-iai):
AMD Phenom2 955
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q SE / R
RAM atmintis:
4GB PC2 6.400
Graphics Card (-ai):
GeForce 7900GTX ir GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
4 500GB Seagate Barakudos
Optical Drive (s):
2 Samsung DVD / CD
Case / PSU:
700W Thermaltake 50.784
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Kabelinė 10up 1, nustatančio
Monitorius (-ai):
3 Westing Namai 22 "
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate, Windows 7
Old Birželis 3, 2009, 21:13
Naujas Narys

ok thanx
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.