![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci jsem počítač s Windows XP, ktorá bola uvedená na 30 alebo tak, počítačov, ale okna sa teraz hovorí, že kópia systému Windows je neplatný kopírovať, mám plnú kópiu systému Windows, aby v počítači. Čo mám robiť dál , ako aj odstránenie starých okien, alebo aj 1. oddielu. alebo len spustiť Windows, takže overrites o kópiu, ktorá je už v počítači ako já chci ho používať na hranie a všetky zložky sú neusporiadaný, takže fandí za pomoc .... |
|
| |||
| |||
| Áno, môžete potlačiť, ale budem navrhovať skúsiť bootovat z CD Windows potom formátovať disk a systém nainštalovať novú kópiu systému Windows toto vyriešia všetky vaše problémy. |
|
| |||
| |||
| nazdraví dám, že crack awsome |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete tiež skúsiť pomocou nového kľúča, ktorý prišiel s disk?
| |||
| |||
| ok thanx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Preinštalovať systém Windows XP Professional? Inštalácia Windows XP je poškodený? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 11 | 17. augusta 2009 12:17 |
| Windows XP přeinstaloval | PyroTails | Operačné systémy Windows | 7 | 11. September 2008 00:05 |
| Preinštalovanie systému Windows | Colorblind | Operačné systémy Windows | 5 | 10. September 2008 22:35 |
| Problémy reinštaláciou Windows XP Pro | KingOmega | Operačné systémy Windows | 20 | 10. decembra 2007 14:38 |
| Preinštalovať systém Windows XP | mxmad32 | Operačné systémy Windows | 9 | 14. September 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |