manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows ne može instalirati.

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2009, 00:49
Zabranjen Group

Default Windows ne može instalirati.

Ponovno pokretanje moj pc je opet i opet ............... pokušati popraviti sa oporaviti konzola, ali ne u mogućnosti to kompletan da i ja to napraviti format particije i ponovo pokušajte instalirati Windows, ali nakon kopirane datoteke u os, greška dogoditi nakon ponovnog pokretanja računala pojavljuje se i kao, datoteka je nestalo i reinstalirati gore navedene datoteke windows/system32 ...................
Old 20 ožujak 2009, 01:13
Donatorska Grupa

Bilo bi mogao biti vaš hard disk je knackered ili Windows instalacijski disk oštećen.

Imate li bilo koji drugi Windows CD-a 95/98 tako dalje, da se eliminiraju mogućnost neispravan hard disk. Međutim, ono što od vas rekli, zvuči kao da je to hard disk.

Windows Koji ste pokušavate instalirati?
Old 20 ožujak 2009, 08:57
Member Group

Što je napraviti model stroja?

Na nekim strojevima možete napraviti Hard Drive self-test u bios.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj rocket7 Windows Operating Systems 1 30. svibanj 2009 13:56
Ne možete instalirati sustav Windows Vista ili Windows 7 jimbeis462 Windows Operating Systems 22 15. svibanj 2009 01:56
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Ne mogu instalirati Windows 2000 ili Windows Me tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 18 4. travanj 2008 11:14
Re-instalirati Windows XP braddersep Windows Operating Systems 7 4. travanj 2008 02:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.