![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ponovno pokretanje moj pc je opet i opet ............... pokušati popraviti sa oporaviti konzola, ali ne u mogućnosti to kompletan da i ja to napraviti format particije i ponovo pokušajte instalirati Windows, ali nakon kopirane datoteke u os, greška dogoditi nakon ponovnog pokretanja računala pojavljuje se i kao, datoteka je nestalo i reinstalirati gore navedene datoteke windows/system32 ................... |
|
| |||
| |||
| Bilo bi mogao biti vaš hard disk je knackered ili Windows instalacijski disk oštećen. Imate li bilo koji drugi Windows CD-a 95/98 tako dalje, da se eliminiraju mogućnost neispravan hard disk. Međutim, ono što od vas rekli, zvuči kao da je to hard disk. Windows Koji ste pokušavate instalirati? |
|
| |||
| |||
| Što je napraviti model stroja? Na nekim strojevima možete napraviti Hard Drive self-test u bios. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instalacija Windows XP SP2 na 50 računala s Windows poslužitelj razmještaj | rocket7 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 13:56 |
| Ne možete instalirati sustav Windows Vista ili Windows 7 | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 22 | 15. svibanj 2009 01:56 |
| Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26 siječanj 2009 06:55 |
| Ne mogu instalirati Windows 2000 ili Windows Me | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 18 | 4. travanj 2008 11:14 |
| Re-instalirati Windows XP | braddersep | Windows Operating Systems | 7 | 4. travanj 2008 02:13 |
| Thread Tools | |
| |