kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows nem működik megfelelően?

Closed Thread

Téma eszközök
Old Május 4 2007, 07:59
Donor Group

Default A Windows nem működik megfelelően?

A Windows XP operációs rendszer (operációs rendszer) nem telítő vagy összeomlik a rendszeres alapon?

Néhány alap pointers következők:

Kicsi probléma:
A legjobb forgatókönyv esetén is, hogy a tapasz nem volt káros hatással a rendszerre. Ha engedélyezik Windows Update alkalmazandó tapasz automatikusan kulcsfontosságú Windows fájlok nélkül változhatnak a tudás vagy beleegyezése. Szerencsére, amikor a javítás vagy a frissítés lesz alkalmazni (még akkor is, ha kézzel pótolja a vezérlő (messze a leggyakoribb forrása instabilitás) a telepítő létrehoz egy rendszert ellenőrzőpont, így könnyen visszaállíthatja a jogsértő patch. Ha fut XP , akkor próbálja ki a Rendszer-visszaállítás jellemzője, hogy állítsa vissza a számítógép egy állam volt, mielőtt a dolgok nem működik. Ellenkező esetben újra kell indítani a számítógépet, és amint meghallják a PC-bip (jelezve, illetve a power-on self-test, vagy postán), nyomjuk F8 és válassza a Legutolsó helyes konfiguráció (a legutóbbi működőképes beállítások).

Mérsékelt probléma: Ha visszatérnek, hogy az utolsó ismert jó konfiguráció nem segít, egy hardver vagy szoftver rendszer valószínűleg ment a hasa fel. Hogy vizsgálja meg, akkor crawl körül a rendszer használatával Safe Mode-a minimális működési módja a Windows átlépi a start-up programokat alapvetően figyelmen kívül hagyja az összes hardvert, kivéve a billentyűzet, az egér, és figyelemmel kíséri, és elkerüli a grafikus vezérlő (gyakran forrás problémák). Kezdődik Safe Mode, Reboot, várjon a rendszer befejezi a POST, nyomjuk F8, Majd válassza Safe Mode. Annak érdekében, hogy a hardver probléma Windows Eszközkezelő, Válassza Start, Control Panel, Végrehajtás és karbantartás, Rendszer Kattintson a Hardver fülre, és kattintson a Eszközkezelő gombra. Minden olyan eszközök jelennek meg a kérdést, azonnal gyanús jel: Double-click minden nyomon követni. Ahhoz, hogy távolítsa el a nemrég telepített (és ezért gyanús) szoftver, kattintson Start, Control Panel, Programok telepítése és törlése. Ha úgy érzi, készen állsz, hogy indítsa újra a számítógépet, majd hagyjuk, hogy az indítás a szokásos módon.

Súlyos problémát: Már próbáltam csökkentett módban, és még nem oldották meg a problémát. Talán az egyik a Windows rendszer fájlokat a csuklás. Mielőtt újra merevlemezre, fuss a javítást. Ehhez indítani a Windows XP CD-t, ha a választás "A felállított Windows XP most "Nyomjuk meg a Enter. Fogadja el a licencszerződést. Majd, "Ha a javítás Válasszon a Windows XP telepítése "Nyomjuk meg a R. Windows újratelepíti a teljes kép, majd újraindul. Ha a számítógépen futó újra megerősítik, hogy a tűzfal dolgozik, megy A Windows Update (Start, Minden program, a Windows Update) és töltse le és telepítse a javításokat a rendszer megköveteli.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját Tower leállt, kérjük Help! nickny Általános fémáru Chat 3 November 22, 2009 11:12
A Windows 7, a Windows Movie Maker leállt! xactly General Chat szoftver 7 November 15, 2009 15:33
Vissza gomb nem működik megfelelően katiecoos Web böngésző és FTP Clients 8 15. július 2008 12:49
USB nem működik megfelelően Katana Általános fémáru Chat 10 13. július 2008 05:52
Ubuntu nem működik megfelelően, minden codec hiányzik ashaiba Linux és OS Alternatív 13 24. február 2008 11:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.