A Windows nem működik megfelelően? A Windows XP operációs rendszer (operációs rendszer) nem telítő vagy összeomlik a rendszeres alapon?
Néhány alap pointers következők: Kicsi probléma:
A legjobb forgatókönyv esetén is, hogy a tapasz nem volt káros hatással a rendszerre. Ha engedélyezik Windows Update alkalmazandó tapasz automatikusan kulcsfontosságú Windows fájlok nélkül változhatnak a tudás vagy beleegyezése. Szerencsére, amikor a javítás vagy a frissítés lesz alkalmazni (még akkor is, ha kézzel pótolja a vezérlő (messze a leggyakoribb forrása instabilitás) a telepítő létrehoz egy rendszert ellenőrzőpont, így könnyen visszaállíthatja a jogsértő patch. Ha fut XP , akkor próbálja ki a Rendszer-visszaállítás jellemzője, hogy állítsa vissza a számítógép egy állam volt, mielőtt a dolgok nem működik. Ellenkező esetben újra kell indítani a számítógépet, és amint meghallják a PC-bip (jelezve, illetve a power-on self-test, vagy postán), nyomjuk F8 és válassza a Legutolsó helyes konfiguráció (a legutóbbi működőképes beállítások). Mérsékelt probléma: Ha visszatérnek, hogy az utolsó ismert jó konfiguráció nem segít, egy hardver vagy szoftver rendszer valószínűleg ment a hasa fel. Hogy vizsgálja meg, akkor crawl körül a rendszer használatával Safe Mode-a minimális működési módja a Windows átlépi a start-up programokat alapvetően figyelmen kívül hagyja az összes hardvert, kivéve a billentyűzet, az egér, és figyelemmel kíséri, és elkerüli a grafikus vezérlő (gyakran forrás problémák). Kezdődik Safe Mode, Reboot, várjon a rendszer befejezi a POST, nyomjuk F8, Majd válassza Safe Mode. Annak érdekében, hogy a hardver probléma Windows Eszközkezelő, Válassza Start, Control Panel, Végrehajtás és karbantartás, Rendszer Kattintson a Hardver fülre, és kattintson a Eszközkezelő gombra. Minden olyan eszközök jelennek meg a kérdést, azonnal gyanús jel: Double-click minden nyomon követni. Ahhoz, hogy távolítsa el a nemrég telepített (és ezért gyanús) szoftver, kattintson Start, Control Panel, Programok telepítése és törlése. Ha úgy érzi, készen állsz, hogy indítsa újra a számítógépet, majd hagyjuk, hogy az indítás a szokásos módon. Súlyos problémát: Már próbáltam csökkentett módban, és még nem oldották meg a problémát. Talán az egyik a Windows rendszer fájlokat a csuklás. Mielőtt újra merevlemezre, fuss a javítást. Ehhez indítani a Windows XP CD-t, ha a választás "A felállított Windows XP most "Nyomjuk meg a Enter. Fogadja el a licencszerződést. Majd, "Ha a javítás Válasszon a Windows XP telepítése "Nyomjuk meg a R. Windows újratelepíti a teljes kép, majd újraindul. Ha a számítógépen futó újra megerősítik, hogy a tűzfal dolgozik, megy A Windows Update (Start, Minden program, a Windows Update) és töltse le és telepítse a javításokat a rendszer megköveteli.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus
My System: Zoomy Processzor (ok): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Alaplap: Asus P5K Premium | RAM memória: 2GB Dominator 8500 | Grafikus kártya (k): BFG 8800GT | Hangkártya: Xfi Extremegamer | Merevlemez (ek): 3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int | Optikai meghajtó (k): LG GGC H20L | Case / tápegység: Enermax 720w | Hűtés: AC7 | Hálózat / Internet:
| Monitor (ok): 245B, 931B (Samsung) | Operációs rendszer (ek): Vista 32P | |