![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows XP OS (İşletim Sistemi) mı yükleme veya düzenli olarak çöküyor? Aşağıda bazı temel işaretçiler: Küçük sorun: En iyi senaryo, bir yama sisteminizde bir zararlı etkisi vardı vardır. Eğer yetki Windows Update otomatik yamalar uygulamak için, önemli Windows dosyaları bilgisi veya onayı olmadan değişebilir. Neyse ki, ne zaman bir yama veya güncelleme uygulanır alır (bile el istikrarsızlığı (tarafından kadar en yaygın kaynağı) yükleyici bir sürücü yerine, bu nedenle kusurlu yama geri kolay bir kontrol sistemi oluşturur. Eğer XP çalıştırıyorsanız , bunu kullanarak deneyebilirsiniz Sistem Geri Yükleme önce şeyler çalışmayı durdurdu özelliği bu bir devlet için PC geri yükleyin. Gibi (), basın kendini üzerindeki güç tamamlanması-Test veya POST gösteren bilgisayar bip sesi duyarsınız Aksi takdirde, ve hemen bilgisayarınızı yeniden başlatın F8 seçin ve Bilinen Son İyi Yapılandırma (en son ayarları çalıştı). Orta sorun: Eğer işe yaramazsa bilinen son iyi yapılandırma için geri, donanım veya sistem yazılımının bir parçası muhtemelen ölmek gitti. Araştırmak için, kullandığınız sistem çevresinde tarama gerekir Güvenli Mod-bu başlangıç programları kadar atlar Windows çalıştıran bir minimal fonksiyonel şekilde; için klavye, fare ve monitör hariç aslında tüm donanım yok sayar; ve grafik sürücüsü sorunları (sık bir kaynak) önler. Başlangıç için Güvenli Mod, Yeniden doğmuş gibi, sistem POST basın bitirmek için bekleyin F8Ve sonra seçim Güvenli Mod. Donanım sorunları Windows kullanarak kontrol için Aygıt YöneticisiSeçmek, Başlatmak, Denetim Masası, Başarım ve Bakım, Sistem, tıklayın Donanım sekmesini tıklayın Aygıt Yöneticisi düğmesini tıklayın. Bu bir soru işareti ile belirebilir tüm cihazlar hemen şüpheli vardır: çift tıklayın her takip için kullanılır. Kaldırmak için son (ve dolayısıyla) yazılımı tıklayın şüphelinin yüklenen herhangi bir Başlatmak, Denetim Masası, Program Ekle / Kaldır. Ne zaman gitmeye hazır olduğunuzda, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonra önyükleme normalde izin hissediyorum. Büyük sorun: Güvenli Mod denedim ve sorunun çözümlenmiş değil. Belki bir Windows sistem dosyalarını ve hiccups vardır. Önce sabit sürücü, Onarım çalıştırmak biçimlendirirseniz. , Önyükleme, Windows XP CD Bunu yapmak için bir seçenek sunulur 'Kurmak için Windows XP artık 'Tuşuna basın Girin. Lisans sözleşmesini kabul edin. Sonra, 'Tamir için Seçili Windows XP yükleme 'Tuşuna basın R. Windows tüm dosya ve daha sonra yeniden yeniden yükler. PC'nizi yeniden çalıştıran onaylamak bu güvenlik duvarı, gidin çalışıyor sonra Windows Update (Başlat, Tüm Programlar, Windows Update) ve indirmek ve tüm sistem yamaları yüklemek gerekiyor.
![]() |
|
| Bookmarks |