![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят надежден 7 години стар лаптоп, Compaq армада M700, е като "проблеми" Налице е система за водача файл липсва или е корумпиран: System32 \ Drivers \ pci.sys Той казва, отдолу да поставите оригиналния инсталационен диск на обувка горе, аз правя това, но когато на диска се зарежда и в Windows seeup екран, тя не успее да се зареди и рестартира. Сега на проблема, като и да се спре движението аниматор Имах много програми и файлове, съхранявани на недовършената работа. Приблизително около 60GB струва. Не мога нито да се опитва да използва CD или инсталирате Windows пак. I DONT искате да преинсталирате Windows (което означава и почистване на устройството), ако аз арго добивам този Данни назад! Всяко surrgestions и аз ще бъда благодарен. |
|
| |||
| |||
| Само една мисъл. Уверете се, че там не е дискета или CD добавя освен диска, който използвате за зареждане. Също така се уверете, че не е устройство, свързано с компютър чрез USB порт |
|
| |||
| |||
| Start> Run> тип (или да копирате и поставите) Chkdsk / R > Кликнете OK Повече информация http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| Аз арго acctually получите в XP, също и на компютъра има само 1 диск без вътрешни floopy шофиране |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer Aspire Просто имам навик работа! | roheel | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 ноември 2009 година 15:51 |
| Earphones имам навик работа в десния канал | xactly | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 11-ти ноември 2009 година 22:42 |
| Защо Червената фракция приучавам Работа Право на Нов компютър | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 16 | 5-и парламентарен май 2009 г. 20:31 |
| Моят Wii дистанционно навик работа? | ashleiii | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 ноември 2008 12:36 |
| Ран оползотворяване диска и сега прозорци приучавам проекта | emmajw4 | Windows операционни системи | 3 | 16-то Feb 2008 13:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |