menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Zotavení systému Windows zvyklý pracovat

Reply

Thread Nástroje
Old 17.února 2008, 10:27
Nový člen skupiny

Default Zotavení systému Windows zvyklý pracovat

Moje duveryhodných 7 let starý notebook, Compaq Armada M700, má "problémy" Existuje ovladač systému souborů poškozen nebo nebyl nalezen:
System32 \ Drivers \ pci.sys

Píšou pod vložit původní instalační CD na naběhnout jsem to udělat, ale když se CD se načítá a ve Windows seeup obrazovky, nejsou zatížení a restartuje. Nyní je problém, který Stop pohybu a animátor jsem spoustu programů a uložených souborů nedokončené práce. Cca asi 60GB jmění.

Můžu buď ponechat snaží použít CD, nebo nainstalovat Windows znovu. I dont want to přeinstalovat Windows (tedy i otřete disk), kdybych si to převýšení Data Back!

Jakékoliv surrgestions a byl bych vděčný.
Old 17. února 2008, 11:03
Nový člen skupiny

Jen si myslel.

Přesvědčte se, že se nejedná o disketu nebo CD zní kromě disku, který používáte pro start z. Také se ujistěte, není přístroj připojen k počítači přes USB port
Old 17.února 2008, 11:09
Moderátor skupiny

Start> Spustit> typu (nebo zkopírovat a vložit) chkdsk / r > Klikněte OK

Více info http://support.microsoft.com/kb/315265

Old 17.února 2008, 11:25
Nový člen skupiny

I cant acctually dostat se k XP, i počítač má pouze 1 disk č. interních floopy mechaniky
Old 17.února 2008, 11:29
Moderátor skupiny

Zkuste opravu instalace.

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Acer Aspire Jen zvyklý práce! roheel Notebooky, Mobily a PDA 1 20.listopadu 2009 15:51
Sluchátka Wont Práce v pravý kanál xactly Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 11.listopadu 2009 22:42
Proč Red frakci zvyklý práce Právo na New PC cheesepuff PC a herní konzole 16 5. května 2009 20:31
Moje wii vzdálené zvyklý pracovat? ashleiii PC a herní konzole 1 21. listopadu 2008 12:36
Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít emmajw4 Operační systémy Windows 3 16. únor 2008 13:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.