![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje duveryhodných 7 let starý notebook, Compaq Armada M700, má "problémy" Existuje ovladač systému souborů poškozen nebo nebyl nalezen: System32 \ Drivers \ pci.sys Píšou pod vložit původní instalační CD na naběhnout jsem to udělat, ale když se CD se načítá a ve Windows seeup obrazovky, nejsou zatížení a restartuje. Nyní je problém, který Stop pohybu a animátor jsem spoustu programů a uložených souborů nedokončené práce. Cca asi 60GB jmění. Můžu buď ponechat snaží použít CD, nebo nainstalovat Windows znovu. I dont want to přeinstalovat Windows (tedy i otřete disk), kdybych si to převýšení Data Back! Jakékoliv surrgestions a byl bych vděčný. |
|
| |||
| |||
| Jen si myslel. Přesvědčte se, že se nejedná o disketu nebo CD zní kromě disku, který používáte pro start z. Také se ujistěte, není přístroj připojen k počítači přes USB port |
|
| |||
| |||
| Start> Spustit> typu (nebo zkopírovat a vložit) chkdsk / r > Klikněte OK Více info http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| I cant acctually dostat se k XP, i počítač má pouze 1 disk č. interních floopy mechaniky |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Acer Aspire Jen zvyklý práce! | roheel | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20.listopadu 2009 15:51 |
| Sluchátka Wont Práce v pravý kanál | xactly | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 11.listopadu 2009 22:42 |
| Proč Red frakci zvyklý práce Právo na New PC | cheesepuff | PC a herní konzole | 16 | 5. května 2009 20:31 |
| Moje wii vzdálené zvyklý pracovat? | ashleiii | PC a herní konzole | 1 | 21. listopadu 2008 12:36 |
| Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít | emmajw4 | Operační systémy Windows | 3 | 16. únor 2008 13:02 |
| Thread Nástroje | |
| |