manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Recovery navika funkcionirati

Reply

Thread Tools
Old 17 veljača 2008, 10:27
Novi član grupe

Default Windows Recovery navika funkcionirati

Moj vjerodostojna 7 godina stari laptop, tvrtke Compaq Armada M700, ima "problema" Tu je i sustav datoteka upravljačkog programa nedostaje ili korumpirano:
System32 \ Drivers \ pci.sys

Ona kaže da se ispod umetnite instalacijski CD u originalni boot up, ja to, ali kada se učitava CD-a i njegovih u Windows ekran seeup, to ne uspije učitati i restartuje. Sada je problem, kao i Stop motion animator sam puno programa i pohranjena datoteka nedovršena posla. Cca oko 60GB vrijedi.

Ne mogu ni pokušavati koristiti CD ili opet instalirati sustav Windows. JA dont ištanje to reinstalirati Windows (značenje i obrišite disk) ako ja licemjerje dobiti ovaj Data Back!

Svejedno surrgestions i ja bi bio zahvalan.
Old 17. veljača 2008, 11:03
Novi član grupe

Samo misao.

Pobrinite nema disketu ili CD umetnuta osim koristite disk to čizma from. Također budite sigurni da nema uređaj spojen na računalo preko USB priključka
Old 17 veljača 2008, 11:09
Moderator / ica grupe

Start> Run> tipa (ili je kopirajte i zalijepite) chkdsk / r > Kliknite U redu

More info http://support.microsoft.com/kb/315265

Old 17 veljača 2008, 11:25
Novi član grupe

JA licemjerje dobiti acctually na XP i računalo ima samo 1 disk interni Ne floopy drive
Old 17 veljača 2008, 11:29
Moderator / ica grupe

Isprobajte Repair Install.

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
ACER Aspire Samo navika funkcionirati! roheel Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 20 studeni 2009 15:51
Slušalice navika funkcionirati u desni kanal xactly Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 11 studeni 2009 22:42
Zašto frakcija Crvene navika radu Pravo na novo računalo cheesepuff PC & konzole Igre 16 5. svibanj 2009 20:31
Moj Wii udaljenog navika funkcionirati? ashleiii PC & konzole Igre 1 21. studeni 2008 12:36
Ran recovery disk i sada prozori navika start emmajw4 Windows Operating Systems 3 16. veljača 2008 13:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.