![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj vjerodostojna 7 godina stari laptop, tvrtke Compaq Armada M700, ima "problema" Tu je i sustav datoteka upravljačkog programa nedostaje ili korumpirano: System32 \ Drivers \ pci.sys Ona kaže da se ispod umetnite instalacijski CD u originalni boot up, ja to, ali kada se učitava CD-a i njegovih u Windows ekran seeup, to ne uspije učitati i restartuje. Sada je problem, kao i Stop motion animator sam puno programa i pohranjena datoteka nedovršena posla. Cca oko 60GB vrijedi. Ne mogu ni pokušavati koristiti CD ili opet instalirati sustav Windows. JA dont ištanje to reinstalirati Windows (značenje i obrišite disk) ako ja licemjerje dobiti ovaj Data Back! Svejedno surrgestions i ja bi bio zahvalan. |
|
| |||
| |||
| Samo misao. Pobrinite nema disketu ili CD umetnuta osim koristite disk to čizma from. Također budite sigurni da nema uređaj spojen na računalo preko USB priključka |
|
| |||
| |||
| Start> Run> tipa (ili je kopirajte i zalijepite) chkdsk / r > Kliknite U redu More info http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| JA licemjerje dobiti acctually na XP i računalo ima samo 1 disk interni Ne floopy drive |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ACER Aspire Samo navika funkcionirati! | roheel | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 20 studeni 2009 15:51 |
| Slušalice navika funkcionirati u desni kanal | xactly | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 11 studeni 2009 22:42 |
| Zašto frakcija Crvene navika radu Pravo na novo računalo | cheesepuff | PC & konzole Igre | 16 | 5. svibanj 2009 20:31 |
| Moj Wii udaljenog navika funkcionirati? | ashleiii | PC & konzole Igre | 1 | 21. studeni 2008 12:36 |
| Ran recovery disk i sada prozori navika start | emmajw4 | Windows Operating Systems | 3 | 16. veljača 2008 13:02 |
| Thread Tools | |
| |