![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját megbízható 7 éves laptop, Compaq Armada M700, miután a "kérdések" Van egy olyan rendszer vezérlő fájl hibás vagy nem található: System32 \ Drivers \ pci.sys Azt mondja, alatta beszúrni az eredeti telepítő CD-t a boot up, tudom ezt, de ha a CD betöltődik, és a Windows seeup képernyőt, az nem lehet betölteni, és újraindul. Most az a probléma, és a Stop motion animator volt rengeteg program és tárolt fájlok befejezetlen munkát. Kb. kb 60GB érdemes. Azt sem tudja tartani akarják használni a CD vagy a Windows újra. ÉN dont akar-hoz visszahelyez Windows (i értelmében törölje a meghajtó), ha én vidám kap ezen adatok vissza! Minden surrgestions és én hálás lenne. |
|
| |||
| |||
| Csak egy gondolat. Győződjön meg róla, hogy nincs egy floppy lemezen vagy CD beilleszteni, kivéve a lemezt használ az indításhoz. Győződjön meg arról is, nincs olyan eszköz csatlakozik a számítógép USB port |
|
| |||
| |||
| Start> Futtatás> típusú (vagy másolja be) chkdsk / r > Click OK További információ http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| I cant acctually bejutni az XP, a számítógép is csak 1 Lemezmeghajtó No floopy belső meghajtó |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Acer Aspire Csak szokás dolgozik!! | roheel | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | November 20, 2009 15:51 |
| Fülhallgató szokás dolgozik a jobb csatorna | xactly | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | November 11, 2009 22:42 |
| Miért Red munka Jobb klikk szokás az új pc | cheesepuff | PC és konzol játékok | 16 | 5. május 2009 20:31 |
| Saját Wii távoli szokott dolgozni? | ashleiii | PC és konzol játékok | 1 | 21. november 2008 12:36 |
| Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni | emmajw4 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 16. február 2008 13:02 |
| Téma eszközök | |
| |