פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

עבודות השחזור של Windows wont

Reply

שרשרת כלים
Old 17 פבואר 2008, 10:27
קבוצת חברות חדשות

Default עבודות השחזור של Windows wont

אזור אמין 7 בן הנייד, Compaq Armada M700, הוא בעל "בעיות" קיימת מערכת של מנהל קבצים חסרים או פגומים:
System32 \ drivers \ pci.sys

זה אומר מתחת להכניס את תקליטור ההתקנה המקורי בכתובת האתחול למעלה, אני עושה את זה, אבל כאשר הוא טוען את תקליטור שלה ב-Windows seeup מסך, זה לא מצליח לטעון מחדש ו. עכשיו הבעיה, ותפסיק להיות ההצעה animator היו לי הרבה תוכניות לאחסן קבצים של unfinished עבודה. שווה בערך כ 60GB.

אני יכול לשמור מנסה להשתמש בתקליטור או להתקין את Windows מחדש. Dont אני רוצה להתקין מחדש את Windows (כלומר אני למחות על הכונן) אם אני זו צביעות לקבל נתונים חזרה!

כל surrgestions ואני יהיה אסיר תודה.
Old 17 פברואר 2008, 11:03
קבוצת חברות חדשות

רק מחשבה.

ודא אין תקליטון או תקליטור הוכנס מלבד אתה משתמש בדיסק אתחול מ. כמו כן לוודא שאין התקן המחובר למחשב דרך יציאת USB
Old 17 פבואר 2008, 11:09
מנהל קבוצת

התחל> הפעלה> הקלד (או העתק והדבק) chkdsk / r > לחץ אישור

לפרטים נוספים http://support.microsoft.com/kb/315265

Old 17 פבואר 2008, 11:25
קבוצת חברות חדשות

אני צביעות acctually להיכנס ל XP, כמו כן על המחשב יש רק 1 כונן הדיסק לא floopy כונן פנימי
Old 17 פבואר 2008, 11:29
מנהל קבוצת

נסה להתקין את התיקון.

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.