![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano Patikimas 7 metų laptopa, Compaq Armada M700, daro "klausimais" Yra sistema, vairuotojo byla arba jis sugadintas: System32 \ Drivers \ Pci.sys Ji sako, po to įdėkite originalaus diegimo CD krovimosi metu ne, aš tai padaryti, bet kai CD pakrauti ir "Windows seeup ekraną, jis nesikrauna ir paleidžiamas. Dabar problema yra ir Stop motion Animatorius turėjau daug programų ir saugomi failai nebaigtus darbus. Maždaug apie 60GB verta. Aš galiu arba toliau bandyti naudoti CD arba įdiegti Windows iš naujo. I dont wanna iš naujo įdiegti "Windows" (kaip apibrėžta I nuvalykite diską) jei I cant get this duomenys Back! Bet surrgestions ir aš būčiau dėkingas. |
|
| |||
| |||
| Just a thought. Įsitikinkite, kad yra ne diskelyje arba kompaktiniame diske Įrašytas išskyrus naudojate paleisti iš. Taip pat įsitikinkite, kad nėra prietaisas prijungtas prie kompiuterio per USB prievadą |
|
| |||
| |||
| Start> run> rūšis (arba nukopijuokite ir įklijuokite) chkdsk / R > Paspauskite Gerai Plačiau http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| I cant get acctually prie XP, taip pat kompiuteris turi tik 1 diske Nr vidaus floopy disko |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Acer Aspire Just Wont work! | roheel | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 20, 2009 15:51 |
| Ausinės Wont Darbas dešinysis kanalas | xactly | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Lapkritis 11, 2009 22:42 |
| Kodėl Red Faction Wont Darbo teisė į naują kompiuterį | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 16 | 5 gegužė 2009 20:31 |
| Mano Wii Remote įpratęs dirbti? | ashleiii | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Lapkritis 21, 2008 12:36 |
| Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti | emmajw4 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 16 vasaris 2008 13:02 |
| Temos įrankiai | |
| |