![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mój wierny 7 lat stary laptop, Compaq Armada M700, mają "problemy"
Istnieje system plik sterownika brakujące lub uszkodzone: System32 \ drivers \ pci.sys Twierdzi pod włożyć do oryginalnych dysków instalacyjnych CD w rozruchu, ale mogę to zrobić, gdy płyta to załadunek i jego systemu Windows seeup ekranie, to nie można załadować i ponownie uruchomiony. Teraz ten problem, jest animatorem i Stop motion miałem mnóstwo Programy i przechowywane pliki z niedokończonego utworu. O wartości ok. 60GB. I może na bieżąco stara się korzystać z płyty CD lub ponownie zainstalować system Windows. I dont wanna ponowna instalacja systemu Windows (w rozumieniu i wytrzeć dysku), jeśli I cant get this Dane Back! Wszelkie surrgestions i byłbym wdzięczny. |
|
|
|||
|
|||
|
Just a thought.
Upewnij się, że nie ma dyskietkę lub CD dodaje wyjątkiem dysku używanego do uruchamiania z. Również upewnić się, że urządzenie nie jest podłączone do komputera poprzez port USB |
|
|
|||
|
|||
|
Start> Uruchom> wpisz (lub skopiuj i wklej) chkdsk / r > Kliknij OK
Więcej info http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
|
|||
|
|||
|
I cant acctually dostać się do XP, a także komputer tylko 1 dysk nr wewnętrzny dysk floopy
|
|
|
|||
|
|||
|
|