мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Рецоверы навика посао

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Мар 2008, 10:27
Нови члан групе

Мој вјеродостојна 7 година стари лаптоп, предузећа Цомпак Армада М700, има "проблема" Ту је и систем датотека управљачког програма недостаје или корумпиран:
Сыстем32 \ Дриверс \ пци.сыс

Она каже да се испод убаците инсталациони ЦД у оригинални боот уп, ја то, али када се учитава ЦД-а и његових у Уиндоус екран сееуп, то не успије отпремите и рестартује. Сада је проблем, као и Стоп мотион аниматор сам пуно програма и? Ува податке недовршена посла. Цца око 60ГБ важи.

Не могу ни покушавати користити ЦД или опет инсталирате систем Уиндоус. ЈА донт оскудица за наново Уиндоуси (значење и обришите диск) ако ја лицемјерје добити овај Дата Бацк!

Свеједно сурргестионс и ја би био захвалан.
Old 17. фебруар 2008, 11:03
Нови члан групе

Само мисао.

Постарајте нема дискете или ЦД уметнута осим користите диск за чизма из један. Такође будите сигурни да нема уређај спојен на рачунар преко УСБ порта
Old 17. Мар 2008, 11:09
Модератор / ица групе

Старт> Рун> типа (или је копирајте и налепите) цхкдск / р > Кликните У реду

Море инфо хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/315265

Old 17. Мар 2008, 11:25
Нови члан групе

ЈА лицемјерје добити аццтуаллы на КСП и рачунар има само 1 диск интерни Не флоопы дриве
Old 17. Мар 2008, 11:29
Модератор / ица групе

Пробајте Репаир Инсталл.

хттп://ууу.мицхаелстевенстецх.цом/КСПрепаиринсталл.хтм

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц