![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој вјеродостојна 7 година стари лаптоп, предузећа Цомпак Армада М700, има "проблема" Ту је и систем датотека управљачког програма недостаје или корумпиран: Сыстем32 \ Дриверс \ пци.сыс Она каже да се испод убаците инсталациони ЦД у оригинални боот уп, ја то, али када се учитава ЦД-а и његових у Уиндоус екран сееуп, то не успије отпремите и рестартује. Сада је проблем, као и Стоп мотион аниматор сам пуно програма и? Ува податке недовршена посла. Цца око 60ГБ важи. Не могу ни покушавати користити ЦД или опет инсталирате систем Уиндоус. ЈА донт оскудица за наново Уиндоуси (значење и обришите диск) ако ја лицемјерје добити овај Дата Бацк! Свеједно сурргестионс и ја би био захвалан. |
|
| |||
| |||
| Само мисао. Постарајте нема дискете или ЦД уметнута осим користите диск за чизма из један. Такође будите сигурни да нема уређај спојен на рачунар преко УСБ порта |
|
| |||
| |||
| Старт> Рун> типа (или је копирајте и налепите) цхкдск / р > Кликните У реду Море инфо хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/315265 |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје добити аццтуаллы на КСП и рачунар има само 1 диск интерни Не флоопы дриве |
|
| |||
| |||
| |