менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Відновлення Windows не спрацюють

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 лютого 2008, 10:27
Нові члени групи

Default Відновлення Windows не спрацюють

Мої вірні 7 років ноутбуків, Compaq Armada M700, відчуває "проблем" Існує система файлу драйвера відсутність або пошкодження:
System32 \ drivers \ Pci.sys

Він каже, під вставити оригінальний інсталяційний компакт при завантаженні, я робити цього, але коли компакт-диск і його завантаження на екрані seeup вікон, він не може завантажити та перезавантажується. Тепер проблема, буття і зупинити рух аніматора я мав безліч програм і зберігаються файли незавершену роботу. Приблизно близько 60GB варто.

Я можу зберегти або намагається використовувати компакт-диск або встановіть Windows знову. Я не хочете, щоб перевстановити Windows (тобто я стерти диск), якщо я нахиляє отримати ці дані Назад!

Будь-який surrgestions і я був би вдячний.
Old 17 лютого 2008, 11:03
Нові члени групи

Просто думки.

Переконайтеся, що немає дискети або компакт-диск вставлений тільки диск, який ви використовуєте для завантаження. Також переконайтеся, що немає пристроїв, підключених до комп'ютера через USB-порт
Old 17 лютого 2008, 11:09
Модератор групи

Пуск> Виконати> тип (або копіювання і вставка) CHKDSK / R > Натисніть OK

Подробнее http://support.microsoft.com/kb/315265

Old 17 лютого 2008, 11:25
Нові члени групи

Я нахиляє acctually отримати на XP, також комп'ютер має тільки 1 диск немає внутрішнього floopy дисків
Old 17 лютого 2008, 11:29
Модератор групи

Спробуйте відновлення.

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Acer Aspire просто не спрацюють! roheel Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 20 листопада 2009 15:51
Навушники звичай робота в Right Джерело xactly Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 11 листопада 2009 22:42
Чому Фракція Червоної Wont роботу відразу за новими ПК cheesepuff PC & консоль Gaming 16 5 травня 2009 20:31
Моя робота Wii Remote звичай? ashleiii PC & консоль Gaming 1 21 листопада 2008 12:36
Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала emmajw4 Операційні системи Windows 3 16 лютого 2008 13:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.