![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мої вірні 7 років ноутбуків, Compaq Armada M700, відчуває "проблем" Існує система файлу драйвера відсутність або пошкодження: System32 \ drivers \ Pci.sys Він каже, під вставити оригінальний інсталяційний компакт при завантаженні, я робити цього, але коли компакт-диск і його завантаження на екрані seeup вікон, він не може завантажити та перезавантажується. Тепер проблема, буття і зупинити рух аніматора я мав безліч програм і зберігаються файли незавершену роботу. Приблизно близько 60GB варто. Я можу зберегти або намагається використовувати компакт-диск або встановіть Windows знову. Я не хочете, щоб перевстановити Windows (тобто я стерти диск), якщо я нахиляє отримати ці дані Назад! Будь-який surrgestions і я був би вдячний. |
|
| |||
| |||
| Просто думки. Переконайтеся, що немає дискети або компакт-диск вставлений тільки диск, який ви використовуєте для завантаження. Також переконайтеся, що немає пристроїв, підключених до комп'ютера через USB-порт |
|
| |||
| |||
| Пуск> Виконати> тип (або копіювання і вставка) CHKDSK / R > Натисніть OK Подробнее http://support.microsoft.com/kb/315265 |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє acctually отримати на XP, також комп'ютер має тільки 1 диск немає внутрішнього floopy дисків |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Aspire просто не спрацюють! | roheel | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 20 листопада 2009 15:51 |
| Навушники звичай робота в Right Джерело | xactly | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 11 листопада 2009 22:42 |
| Чому Фракція Червоної Wont роботу відразу за новими ПК | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 16 | 5 травня 2009 20:31 |
| Моя робота Wii Remote звичай? | ashleiii | PC & консоль Gaming | 1 | 21 листопада 2008 12:36 |
| Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала | emmajw4 | Операційні системи Windows | 3 | 16 лютого 2008 13:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |