![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мислех, че ще след това тук, както аз мисля, DONT му вероятно ще бъде вирус / зловреден софтуер и е свързана с ОС (XP SP2) Разбрах Windows Update икона в системната лента Казваш ми, че имам обновяване и е готов да се инсталира, така че кликнете инсталирате. Всеки път, когато включите / рестартирате компютъра ми аз все още се това да ми казваш да го актуализира. И на''''изключване на възможността тя ме пита дали искам да инсталирате актуализации отново. Трябва също да се опита да го прави чрез уеб сайта на Microsoft, но не се получи един от двамата. По някаква причина това не изглежда да искат да я инсталирате. Идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кликването персонализираната Инсталирайте ще ни кажете за сигурност, която определя, че е.
| |||
| |||
| В updtae се нарича: Актуализация на защитата за Microsoft Core XML Услуги 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате прочетено тук
| |||
| |||
| Ти получи тази седмица Шерлок Холмс Memorial награда и панделка до бод над яке джоб. |
|
| |||
| |||
Благодарение на място ..... Аз ще я нося с гордост, заедно с моята Vista гадно значка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах този мръсник за известно време, преди достатъчно хора се оплака за това. Наистина ме annoyed ![]() Това е най определят: РЕЗОЛЮЦИЯ За да разрешите този проблем, следвайте тези стъпки: 1.Click ЗапочвамЩракнете Бягам, Въведете CMD и натиснете ENTER. 2.At командния ред въведете Рен% Windir% \ System32 \ msxml4.dll msxml4.old, след което натиснете ENTER. Забележка След като натиснете ENTER, може да се появи следното съобщение за грешка. Не може да се намери определен файл. Пренебрегване на това съобщение и преминете към стъпка 3. 3.At командния ред въведете излизане, след което натиснете ENTER. 4.Visit следния уебсайт на Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download и после инсталирате актуализация на защитата 936181.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Спешна сигурност Проблем с Mozy | Maki345 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 15 | 29 Юни 2009 00:42 |
| IE8 дойде като Windows Update - DEP & Начална проблем | yellowbus | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 23rd май 2009 г. 09:02 |
| Windows Update Проблем с мобилен широколентов | ch742718 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 15 Feb 2009 14:28 |
| Проблем след инсталиране на Windows Update автоматично | taffyjenks | Windows операционни системи | 5 | 27 Авг 2008 10:45 |
| Windows Folder сигурност / заключване? | SirStukings | Windows операционни системи | 3 | 18 май 2008 г. 19:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |