![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že bych tento příspěvek zde jako já dont think její pravděpodobně bude virus / malware a je to spojeno s OS (XP SP2) Mám Windows Update ikonu v systémové liště můj mi říkal, že mám aktualizovat a je připraven k instalaci, tak jsem Klepněte na tlačítko Instalovat. Pokaždé, když jsem zapnout / restartovat počítač Pořád si to říkal mi to aktualizovat. A na''''vypnout volbu ptá se mě, jestli chci instalovat aktualizace znovu. Také jsem se pokusil dělá to prostřednictvím webové stránky společnosti Microsoft, ale nefunguje to buď. Z nějakého důvodu se nezdá, aby se chtějí plně nainstalovat. Myšlenky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknutím Vlastní instalace by nám sdělit, jaké bezpečnostní oprava je.
| |||
| |||
| V updtae se nazývá: Aktualizace zabezpečení pro službu Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mají číst tady
| |||
| |||
| Dostanete tento týden Sherlock Holmes Pamětní cenu a stuhou na steh nad vaší kapse bundy. |
|
| |||
| |||
Díky místě ..... Budu ho nosit s hrdostí, vedle mého Vista Sucks odznak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem tento sodomita na chvíli, než dost lidí si stěžovala, že. Opravdu mě naštvaný ![]() Jedná se o opravu: USNESENÍ Chcete-li tento problém vyřešit, postupujte takto: 1.Click Začít, Klepněte na tlačítko Běžet, Zadejte příkaz cmd a poté stiskněte klávesu Enter. 2.At příkazovém řádku zadejte příkaz ren% windir% \ System32 \ msxml4.dll msxml4.old, a poté stiskněte klávesu Enter. Poznámka Po stisknutí klávesy ENTER se může zobrazit následující chybová zpráva. Nemůže nalézt uvedený soubor. Ignorujte tuto zprávu a přejděte ke kroku 3. 3.At příkazovém řádku zadejte příkaz exit a poté stiskněte klávesu Enter. 4.Visit na následujícím webu společnosti Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download a nainstalujte aktualizaci zabezpečení 936181.