![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι θα υστέρων αυτό εδώ όπως εγώ dont σκέφτονται τις πιθανότητες να είναι ιός / malware και θα συνδέεται με το λειτουργικό σύστημα (XP SP2) Έχω το Windows Update εικονίδιο στο δίσκο του συστήματος μου, μου έλεγαν ότι έχω μια ενημέρωση και είναι έτοιμο να εγκατασταθεί, οπότε κάντε κλικ εγκαταστήσετε. Κάθε φορά που ενεργοποιείτε / επανεκκίνηση του υπολογιστή μου εξακολουθώ να λάβετε αυτό, μου έλεγαν να το ενημερώσετε. Και για το''κλείσει''επιλογή Με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσετε ενημερώσεις και πάλι. Επίσης, έχω δοκιμάσει το κάνουμε μέσα από την ιστοσελίδα της Microsoft, αλλά ότι δεν λειτουργεί είτε. Για κάποιο λόγο, δεν φαίνεται να θέλουν να το εγκαταστήσετε πλήρως. Ιδέες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πατώντας Custom Install θα μας πει που καθορίζουν την ασφάλεια είναι.
| |||
| |||
| Η updtae ονομάζεται: Ενημέρωση ασφαλείας για το Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε διαβάσει εδώ
| |||
| |||
| Έχετε αυτή την εβδομάδα του Σέρλοκ Χολμς Memorial Award και μια ταινία με βελονιά τσέπη πάνω από το σακάκι σου. |
|
| |||
| |||
Χάρη τόπου ..... Θα φορέσω με υπερηφάνεια, στο πλευρό μου Vista είναι χάλια σήμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αυτό το γαμώ για λίγο πριν από αρκετά άτομα διαμαρτυρήθηκαν γι 'αυτό. Σοβαρά ενοχλημένος μου ![]() Αυτή είναι η ενημέρωση κώδικα: ΨΗΦΙΣΜΑ Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1.Click Εκκίνηση, Κάντε κλικ Τρέχω, Πληκτρολογήστε cmd και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER. 2.At γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε ren% windir% \ System32 \ Msxml4.dll msxml4.old και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER. Σημείωση Αφού πατήσετε το πλήκτρο ENTER, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους. Δεν μπορεί να βρει το καθορισμένο αρχείο. Παράβλεψη αυτού του μηνύματος, και μεταβείτε στο βήμα 3. 3.At γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε exit και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER. 4.Visit την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download και στη συνέχεια εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 936181.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επείγον πρόβλημα ασφαλείας με Mozy | Maki345 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 15 | 29 Ιουν 2009 00:42 |
| IE8 Came όπως το Windows Update - DEP & homepage πρόβλημα | yellowbus | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 23η Μαΐου 2009 09:02 |
| Πρόβλημα με το Windows Update Mobile Broadband | ch742718 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 15 Φεβ 2009 14:28 |
| Πρόβλημα, δεδομένου ότι η εγκατάσταση αυτόματου Windows Update | taffyjenks | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Αυγ 2008 10:45 |
| Windows Folder Ασφαλείας / Lock; | SirStukings | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 18 Μαΐου 2008 19:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |