![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, hogy ez a poszt is itt I dont think valószínűsíthető, hogy a vírus / malware és ez kapcsolódik az operációs rendszer (XP SP2) I get a Windows Update ikon a tálcán én mondani, hogy van egy frissítés, és hogy készen áll a telepítésre, ezért kattintson telepíteni. Minden alkalommal, amikor bekapcsolja / újraindítani a számítógépet és én még mindig ezt mondja nekem, hogy frissíti azt. És a''bezárták''opció azt kéri meg, ha szeretné telepíteni a frissítéseket újra. Én is megpróbáltam csinálni a Microsoft honlapján, de ez nem működik sem. Valamilyen okból kifolyólag úgy tűnik, hogy nem akarom, hogy teljes mértékben telepítenie. Ötletek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyéni Telepítés kattintva azt mondja el nekünk, amely a biztonsági javítás van.
| |||
| |||
| A updtae neve: Biztonsági frissítés a Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a read itt
| |||
| |||
| Ön ezen a héten Sherlock Holmes Memorial Award és egy szalag a stitch felett a kabát zsebébe. |
|
| |||
| |||
Köszönet helyszíni ..... Majd viseld büszkeséggel mellett én Vista Sucks jelvény |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem volt ez a buzi egy ideig előtt elég ember panaszkodott rá. Igazán bosszús nekem ![]() Ez a javítás: ÁLLÁSFOGLALÁS A probléma megoldásához kövesse az alábbi lépéseket: 1.Click StartKattintson Fut, Írja be a cmd parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. 2.At A parancssorba írja be a ren% windir% \ System32 \ Msxml4.dll msxml4.old, majd nyomja meg az ENTER-t. Megjegyzés Miután az ENTER billentyűt, akkor a következő hibaüzenet jelenik meg. Nem találja a megadott fájlt. Figyelmen kívül hagyja ezt az üzenetet, és folytassa a 3. lépéssel. 3.At A parancssorba írja be az exit parancsot, majd nyomja meg az ENTER-t. 4.Visit a Microsoft következő webhelyére: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download majd telepítse a 936181 számú biztonsági frissítés.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sürgős biztonsági probléma a Mozy | Maki345 | Vírus, kémprogram és biztonság | 15 | 29. június 2009 00:42 |
| IE8 jött a Windows Update - DEP & nyitóoldalra probléma | yellowbus | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 23. május 2009 09:02 |
| Windows Update Probléma a szélessávú mobil | ch742718 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 15. február 2009 14:28 |
| Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése | taffyjenks | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. augusztus 2008 10:45 |
| Windows mappa Biztonsági / Lock? | SirStukings | A Windows operációs rendszerek | 3 | 18. május 2008 19:48 |
| Téma eszközök | |
| |