![]() |
|
| |||
| |||
| חשבתי שאני מעוניין לכתוב כאן זה כמו שאני חושב dont שלה צפוי להיות וירוס / תוכנה זדונית וזה לקשר את מערכת ההפעלה (XP SP2) אני מקבל את Windows Update סמל מגש המערכת שלי אומר לי שיש לי עדכון והוא מוכן להתקנה, אז לחץ על התקן. כל פעם שאני להדליק / להפעיל מחדש את המחשב אני עדיין מקבל את זה אומר לי לעדכן את זה. ועל''''אפשרות לכבות אותו שואל אותי אם אני רוצה להתקין שוב את העדכונים. יש לי גם ניסו לעשות זאת באמצעות אתר האינטרנט של מיקרוסופט, אבל זה לא עובד גם. מסיבה כלשהי הוא לא נראה מעוניין להתקין אותה במלואה. רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחיצה על התקנה מותאמת אישית היה מספר לנו תיקון אבטחה זה.
| |||
| |||
| את updtae נקרא: עדכון אבטחה עבור Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לקרוא כאן
| |||
| |||
| אתה מבין השבוע של שרלוק הולמס הזיכרון פרס לבין מתפורת לעיל כדי לתפור את הז 'קט בכיס. |
|
| |||
| |||
תודה כתם ..... אני לובש את זה עם גאווה, לצד Vista Sucks התג שלי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי סדומאי לזמן לפני מספיק אנשים התלוננו על זה. באמת annoyed אותי ![]() זהו תיקון: פתרון הבעיה כדי לפתור בעיה זו, בצע את הפעולות הבאות: 1.Click התחלהלחץ ריצה, הקלד cmd ולאחר מכן הקש ENTER. 2.At הפקודה, הקלד ren% windir% \ system32 \ Msxml4.dll msxml4.old, ולאחר מכן הקש ENTER. הערה לאחר לחץ על ENTER, אתה עשוי לקבל את הודעת השגיאה הבאה. אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין. להתעלם מההודעה הזו, וכן עבור לשלב 3. 3.At הפקודה, הקלד exit ולאחר מכן הקש ENTER. 4.Visit באתר האינטרנט הבא של Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download ולאחר מכן להתקין את עדכון האבטחה 936181.