![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad man rašyti tai čia kaip I dont think jos gali būti virusas / Malware, ir tai susiję su OS (Windows XP SP2) Gaunu "Windows Update" piktogramą sistemos dėkle mano pasakojo man, kad turiu atnaujinti ir jis yra pasirengęs įdiegti, todėl aš spustelėkite Diegti. Kiekvieną kartą, kai aš įjungti / restart "My Computer" aš vis dar tai sako man ją atnaujinti. O''uždarytas''galimybe, ji klausia, ar aš noriu įdiegti atnaujinimus iš naujo. Aš taip pat bandė tai daryti per "Microsoft" svetainę, bet tai nepadeda arba. Dėl tam tikrų priežasčių neatrodo, kad nori iki galo įdiegti. Ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paspaudę Pasirinktinis diegimas būtų pasakyti mums, kokios saugumo ją išspręsti taip.
| |||
| |||
| Updtae yra vadinama: Saugos naujinimas skirtas Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar skaityti čia
| |||
| |||
| Gauni šią savaitę Sherlock Holmes Memorial Award ir juostele prie dygsnio virš jūsų striukė kišenėje. |
|
| |||
| |||
Ačiū vietoje ..... Aš nešioti su pasididžiavimu, kartu su mano Vista Sucks ženklelis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš turėjau šią o Pederasta prieš pakankamai žmonių skundėsi jis. Tikrai annoyed me ![]() Tai nustato: REZOLIUCIJOS Norėdami išspręsti šią problemą, atlikite šiuos veiksmus: 1.Click PradžiaPaspauskite Bėgti, Įrašykite cmd, tada paspauskite ENTER. 2.At komandų eilutę įrašykite ren% windir% \ System32 \ Msxml4.dll msxml4.old, ir tada paspauskite ENTER. Pastaba Po to paspauskite ENTER, galite gauti tokį klaidos pranešimą. Cannot find the file specified. Ignoruoti šį pranešimą, pereikite prie 3 veiksmo. 3.At komandų eilutę įrašykite exit ir paspauskite ENTER. 4.Visit "Microsoft" svetainėje: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download ir tada įdiegiate saugos naujinimą 936.181.