![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że będę tutaj, po tym jak ja dont pomyśleć jego może być wirus / malware i jest związana z OS (XP SP2) I get Windows Update ikonę w zasobniku systemowym moich opowiadać, że mam aktualizacji i jest gotowy do zainstalowania, więc kliknij przycisk Instaluj. Za każdym razem włączyć / restart mój komputer nadal uzyskać opowiadać o uaktualnienie go. A na''zamknąć''opcja to pyta mnie, czy chcę zainstalować aktualizacje ponownie. Mam również próbował zrobić to za pośrednictwem witryny internetowej firmy Microsoft, ale nie działa albo. Z jakiegoś powodu nie wydaje się aby w pełni go zainstalować. Pomysły? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknięcie Instalacja niestandardowa byłoby nam powiedzieć, które jest ustalenie bezpieczeństwa.
| |||
| |||
| W updtae nazywa się: Aktualizacja zabezpieczeń dla programu Microsoft XML Core Services 4.0 z dodatkiem Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy do odczytu tu
| |||
| |||
| Otrzymasz w tym tygodniu Sherlock Holmes Memorial Award i wstęgę do stitch powyżej Twojej kieszeni kurtki. |
|
| |||
| |||
Dzięki miejscu ..... Będę go nosić z dumą, obok mojego Vista Sucks odznakę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem ten facet na chwilę przed wystarczająco osób narzekało na jego temat. Naprawdę mnie denerwować ![]() Jest to naprawić: Rozwiązanie Aby rozwiązać ten problem, wykonaj następujące kroki: 1.Click ZacząćKliknij Biec, Wpisz polecenie cmd, a następnie naciśnij klawisz ENTER. 2.At wierszu polecenia wpisz polecenie ren% windir% \ system32 \ msxml4.dll msxml4.old, a następnie naciśnij klawisz ENTER. Uwaga Po naciśnięciu klawisza ENTER, może pojawić się następujący komunikat o błędzie. Nie można odnaleźć określonego pliku. Zignoruj ten komunikat, i przejść do kroku 3. 3.At wierszu polecenia wpisz exit, a następnie naciśnij klawisz ENTER. 4.Visit następującą witrynę w sieci Web: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download a następnie zainstaluj aktualizację zabezpieczeń 936181.
![]() |
|
| Zakładki |