![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že by som tento príspevok tu ako já dont think jej bude pravdepodobne virus / malware a je to spojené s OS (XP SP2) Mám Windows Update ikonu v systémovej lište môj mi říkal, že mám aktualizovať a je pripravený na inštaláciu, tak som Kliknite na tlačidlo Inštalovať. Zakaždým, keď som zapnúť / reštartovať počítač Pořád si to říkal mi to aktualizovať. A na''''vypnout voľbu pýta sa ma, či chcem inštalovať aktualizácie znova. Tiež som sa pokúsil robí to prostredníctvom webovej stránky spoločnosti Microsoft, ale nefunguje to buď. Z nejakého dôvodu sa nezdá, že sa chcú plne nainštalovať. Myšlienky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknutím Vlastná inštalácia by nám oznámiť, aké bezpečnostné oprava je.
| |||
| |||
| V updtae sa nazýva: Aktualizácia zabezpečenia pre službu Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Majú čítaj tady
| |||
| |||
| Dostanete tento týždeň Sherlock Holmes Pamätná cenu a stuhou na steh nad vašou vrecku bundy. |
|
| |||
| |||
Vďaka mieste ..... Budem ho nosiť s hrdosťou, vedľa môjho Vista Sucks odznak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som tento sodomita na chvíľu, než dosť ľudí si sťažovala, že. Opravdu mě naštvaný ![]() Jedná sa o opravu: UZNESENIA Ak chcete tento problém vyriešiť, postupujte nasledovne: 1.Click Začať, Kliknite na tlačidlo Plynúť, Zadajte príkaz cmd a potom stlačte kláves Enter. 2.At príkazového riadka zadajte príkaz ren% windir% \ System32 \ msxml4.dll msxml4.old, a potom stlačte kláves Enter. Poznámka Po stlačení klávesu ENTER sa môže zobraziť nasledujúce chybové hlásenie. Nemôže nájsť zadaný súbor. Ignorujte túto správu a prejdite ku kroku 3. 3.At príkazového riadka zadajte príkaz exit a potom stlačte kláves Enter. 4.Visit na nasledujúcej webovej lokalite spoločnosti Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download a nainštalujte aktualizáciu zabezpečenia 936181.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Urgentná bezpečnostný problém s Mozy | Maki345 | Virus, spyware a bezpečnosť | 15 | 29. júna 2009 00:42 |
| IE8 Came ako Windows Update - DEP & homepage problém | yellowbus | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 23. mája 2009 09:02 |
| Problém s Windows Update Mobile Broadband | ch742718 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 15. februára 2009 14:28 |
| Problém, pretože inštalácia automatických aktualizácií systému Windows | taffyjenks | Operačné systémy Windows | 5 | 27. August 2008 10:45 |
| Bezpečnostné zložky Windows / Zamky? | SirStukings | Operačné systémy Windows | 3 | 18. mája 2008 19:48 |
| Thread Tools | |
| |