![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислила сам да бих овај пост овде ЈА донт мислити како је вероватно да ће бити његова вирус / злонамерних програма и да је везан за ОС (КСП СП2) ЈА добити Уиндоус Упдате икону у програмској траци моја прича ми се да имам упдате и то је спреман да се инсталира, тако да кликнете инсталирате. Сваки пут кад укључите / поновно покретање мој рачунар ја још увек добити овај теллинг ме модернизирати га. А на''затворити''опцију да ме пита да ли желите да инсталирате исправке поново. Такође сам покушао то кроз Мицрософт уебсите, али да не ради ни. Из неког разлога то не чини да желите да потпуно га инсталирали. Идеје? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Куцкати прилагођени Инсталл ће нам рећи шта је безбедност шкрипац.
| |||
| |||
| Тхе упдтае се зове: Безбедносна исправка за Мицрософт КСМЛ Цоре Сервицес 4.0 Сервице Пацк 2 (КБ936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хаве а читати овде
| |||
| |||
| Ыоу гет тхис уеек'с Схерлоцк Холмес Мемориал Ауард и врпцом за бод изнад јакна џеп. |
|
| |||
| |||
Хвала спот ..... Ја ћу га са поносом носити, уз мој Видик сисање ознаку на |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам овај момак неко време пре него што довољно људи жалили га. Стварно анноыед ме ![]() То је поправити: РЕШЕЊЕ Да бисте решили овај проблем, следите ове кораке: 1.Цлицк Почетак, Кликните ПокренутиИ откуцајте цмд, а затим притисните тастер ЕНТЕР. 2.Ат командној линији откуцајте рен% уиндир% \ Сыстем32 \ мсксмл4.длл мсксмл4.олд, а затим притисните тастер ЕНТЕР. Напомена Након што притиснете ЕНТЕР, ви мај добити следећу поруку о грешци. Не може пронаћи датотеку. Занемари ову поруку, и идите на корак 3. 3.Ат командној линији откуцајте ексит, а затим притисните тастер ЕНТЕР. 4.Висит на следе?-Месту: хттп://ууу.мицрософт.цом/доунлоадс/д...8-185639ба2807 5.Доунлоад а затим инсталације безбедносне исправке 936181.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хитно Сецуриты Проблем са Мозы | Маки345 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 15 | 29. јуна 2009 00:42 |
| ИЕ8 дошао као Уиндоус Упдате - ДЕП & хомепаге проблем | ыеллоубус | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 23 мај 2009 09:02 |
| Уиндоус Упдате Проблем са Мобиле Броадбанд | цх742718 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 15 фебруар 2009 14:28 |
| Проблем са инсталацијом од аутоматског Уиндоус Упдате | таффыјенкс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 аугуст 2008 10:45 |
| Уиндоус фолдер Безбедност / Закључавање? | СирСтукингс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 18. маја 2008 19:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |