![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думала, що ця посада буде тут, як я думаю, Dont своєму може бути вірус / Malware, і це пов'язано з ОС (XP SP2) Я отримую оновлення Windows іконки в системному треї мій сказав мені, що я оновлення і він готовий бути встановлений, так що я кнопку Встановити. Кожен раз, коли я переходжу на / перезавантажити комп'ютер я досі отримати це говорить мені, щоб поновити його. А на закритіі''''варіанте вона запитує мене, якщо я хочу встановити оновлення знову. Крім того, я намагалася робити це через сайт Microsoft, але це не робота небудь. Чомусь НЕ схоже, прагнуть повною мірою встановити. Ідея? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Натискання Вибіркова установка б сказати нам, які безпеки виправити це.
| |||
| |||
| Називається updtae: Оновлення системи безпеки для Microsoft XML Core Services 4.0 з пакетом оновлень 2 (KB936181) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have читати тут
| |||
| |||
| Ви отримаєте на цьому тижні Шерлока Холмса's Меморіальна премія та стрічки для зшивання вище вашу кишеню піджака. |
|
| |||
| |||
Завдяки місце ..... Я буду носити її з гордістю, поряд з моїм знаком Vista Sucks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я це за мудак час, перш ніж достатня кількість людей, поскаржилися. Засмутив мені ![]() Це виправлення: РЕЗОЛЮЦІЯ Щоб вирішити цю проблему, виконайте наступні дії: 1.Click Початок, Натисніть Тікати, Введіть команду CMD та натисніть клавішу ENTER. 2.At командному рядку введіть команду Ren% WINDIR% \ System32 \ Msxml4.dll msxml4.old, а потім натисніть клавішу ENTER. Примітка Після натискання клавіші ENTER може з'явитися таке повідомлення про помилку. Не вдається знайти вказаний файл. Ігнорувати цього листа, і перейдіть до кроку 3. 3.At командному рядку введіть команду Exit, а потім натисніть клавішу ENTER. 4.Visit наступний веб-сайту Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...8-185639ba2807 5.Download а потім встановіть оновлення безпеки 936181.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Срочно проблеми захисту Mozy | Maki345 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 15 | 29 червня 2009 00:42 |
| IE8 стало оновлень Windows - Деп & початок проблема | yellowbus | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 23 травня 2009 09:02 |
| Windows Update Проблема з мобільного широкосмугового доступу | ch742718 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 15 лютого 2009 14:28 |
| Проблеми з встановленням автоматичних оновлень Windows | taffyjenks | Операційні системи Windows | 5 | 27 серпня 2008 10:45 |
| Папка Windows Безпека / LOCK? | SirStukings | Операційні системи Windows | 3 | 18 травня 2008 19:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |