פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows Server 2003

Reply

שרשרת כלים
Old 11 נובמבר 2007, 17:18
קבוצת חברות חדשות

Default Windows Server 2003

מה יש לך את כל העסק, כאשר אתה נכנס לתוך השרת ולא את המכונה בפועל, בכל זאת יש את אותם הקבצים והתוכניות,
מה השם האמיתי של זה.
אני כבר יש Windows Server 2003 Enterprise Edition, ואני רוצה משהו מאוד simular כן, איך אני הולך לעשות לגבי זה?
לחיים.
Old 16 נובמבר 2007, 06:32
קבוצת חברות חדשות

קרא את רשת, יש לך שרת שבו כל הקבצים נשמרים & משותפת, נתב אשר routs המקומי המחשבים לשרת, בדרך כלל על ידי רשת הכבלים או חיבורים אלחוטיים.
Old 19 נובמבר 2007, 14:28
קבוצת תורמים

הי

בדיוק את תוכנית ההתקנה, כי הם משתמשים היא של Active Directory, המהווה חלק של Windows Server 2003.

זה יכול להיות שקט מסובך להגדיר, אז יכול להיות שווה לקבל קצת עזרה.

היכן אתם ממוקמים abouts, כפי שאני יוכלו לעזור לך?

Many thanks

ליאו
Old 20 נובמבר 2007, 13:24
מנהל קבוצת

כמו שאר פוסטר אמר, אחרי שאתה תחום ו-Active Directory.

תחום הוא בעצם קבוצה של מחשבים ומשתמשים כי אמון זה לזה. הם כל נתון הרשאות מ בקר תחום כמו מה שהם רשאים לעשות. כך, למשל, בדרך כלל המשתמש אינו מורשה למחוק קבצים מישהו elses.

כמו שאמרת, אתה רוצה את כל המחשבים יש את אותה גישה לתוכניות ולקבצים. לפעמים אתה גם רוצה כל משתמש יוכל להיכנס על גבי כל מחשב רגיל ולקבל את שולחן העבודה עם כל הדברים שיש בדרך כלל.

זה נעשה עם Windows Server 2003 ו 2008 בקרוב או ה-Desktop חייב לפעול XP Pro או Vista Business או גבוה יותר.

קיימות מספר גירסאות של Windows Server ו Enterprise מיועד עבור עסקים גדולים יותר אבל תעשה מה שאתה רוצה בסדר, אלא אם העסק הוא פחות מ 75 משתמשים בערך ואז זה קל יותר להשתמש Small Business Server.

בשרת, אתה צריך להגדיר בקר תחום. זה בעצם מזכיר את הרשת ומנהלת את כל המשתמשים ומה מחשבים ומדפסות קיימים. ניתן ליצור מספר רב של הבירה, אבל היא יותר מדי קטנה ברשת.

על הבירה עליך ליצור חשבונות משתמש לכל האנשים שאתה רוצה להיות מסוגל להיכנס לתחום. אתה גם להקצות להם מה הם יכולים לקבל זכויות למה תיקיות.

גם אתה אומר את הבירה על כל המחשבים שאתה רוצה להיות חלק את התחום וזה יהיה לנהל אותם. עבור כל מחשב, אתה צריך לקבל רישיון כדי לאפשר את זה כדי להצטרף לתחום. אני חושב שזה מגיע עם ארגוני רבים למדי אבל אני לא בדיוק כמה.

על ה-Desktop אתה צריך להתקין כמה תוכנות על המחשב בפועל, ואילו אחרים ניתן להפעיל משותף ברשת.
תוכניות מסוימות מאפשרים לתת למשתמש את האפשרות להתקין את התוכנית, אם הם רוצים את זה, ואם הם מחליטים שהם עושים את זה יהיה להוריד ולהתקין את השרת.

כאשר אתה משתמש כדי להוסיף את ה-Active Directory, אתה יכול להשוות את זה כדי לתת למשתמש לעבור להיכנס Server. זה יאפשר למשתמש גישה האישיים קבצים ותיקיות וכל תיקיות שאתה חולק איתם.

הם נכנסים דרך שולחן העבודה בדרך כלל, אך במקום להשתמש המקומי הגדרות מאוחסנים באותו מחשב, הם משתמשים בהגדרות המאוחסנים בשרת. לדוגמה, הם יכולים להיות ממופה התיקייה שלהם filespace בשרת, כך יש להם את המסמכים על המחשב בו הם נכנסים אליו.

היתרון של שימוש בשרת מבוסס רשת היא כי מינהל וניהול הרבה יותר קל, כי אתה רק צריך לבצע שינויים פעם אחת בשרת ה-Desktop וכל ישתנה. לדוגמה, אם אתה רוצה להוסיף משתמש אשר יכולים להיכנס לכל מחשב אישי, אתה רק צריך לעשות את זה פעם אחת על השרת, ולחץ על כדי לאפשר להם להיכנס לכל מחשב. אם אין שרת אז היית צריכה ללכת מסביב וליצור באותו משתמש בכל מחשב יחיד.

סיסמאות הן גם שמרו על סנכרון בתחום איכות הסביבה, כך שאם המשתמש משנה את הסיסמה על מחשב אחד, זה נראה שינוי בכל מחשב אחר גם כן.

Active Directory גם מקל על מנת לשמור על הכרטיסיות דברים אחרים, כגון מדפסות. קל לעצור אנשים מן הדפוס אל A1 צבע דיו שעולות £ 10 דף רק כאשר הם יכולים להשתמש A4 B & W לייזר.

אתה יכול להפוך את המערכת כפי תלויה בשרת כפי שאתה רוצה. אתה יכול לקבל את כל פרופיל המשתמש מאוחסן על שרת, התקשר נדידה פרופילים, ויש להם את כל המשתמשים פרופיל, כולל המסמכים שלי, ואת הסמלים טפט שולחן העבודה או כל דבר אחר שאתה יכול רוצה. אבל זה לא מומלץ בשל כמות גדולה של זמן כי זה לוקח את פרופיל להעתיק מהשרת כאשר המשתמש מתחבר ולאחר מכן העתק אותו בחזרה כאשר הם התנתק שוב.

אפשרות טובה יותר היא להשתמש עבור ניתוב מחדש את תיקיית המסמכים משתמשים ולאחר מכן להפעיל את המדיניות הכללית של כל שאר המחשבים כדי להפוך את שולחנות עבודה דומה. ניתוב מחדש עם התיקייה, המשתמש יכול לעבוד ישירות את השרת, כך כאשר אתה לוחץ על 'המסמכים שלי', את חלק לפתוח תיקייה על השרת. אתה יכול לעבוד ישר זה ואין כל עיכוב של העתקת הקבצים הם מסביב.

זה נהדר, למעט כאשר המשתמש לוקח את הנייד הביתה ואז לא יכול לגשת לשרת ולקבל מסמכים שלו. אבל, תיקיות לא מקוונות פותר בעיה זו על ידי שמירת עותק מקומי של כל המשתמשים נתונים לסנכרון עם השרת, כך כמשתמש תמיד יש לו את המסמכים.

שרת המערכת יכולה להיות קשה להגדיר את זה אבל הוא לא אמצעי אפשרי. טוב הבנה של כללי עבודה ברשת התוכנה מיקרוסופט הם די הרבה אבל כל דבר נחוץ אחר יכול להיות מלומד.

אם יש לך פחות מ 75 אנשים בעסק שלך אז כדאי להסתכל על Small Business Server. פעולה זו מפחיתה באופן משמעותי את מורכבות העבודה הגדרת התחום ו-Active Directory ומוסיף כמה תכונות שימושיות עבור עסקים קטנים. זה טוב שווה לראות.

אני מקווה שזה נתן לך קצת יותר הבנה של האופן של Windows Server מבוסס רשת עובד. אם יש לו הכל נעלם לחלוטין מעל הראש שלך אז זה כנראה הכי טוב לא לנסות לעשות את זה בעצמך.

אבל אם אתה מבין את זה רוב אז אני חושב שאתה יכול לקבל את זה הולך.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Windows Server 2003 לא מראה את כל אזור זיכרון RAM sndbad82 מערכות ההפעלה Windows 1 20 יוני 2009 05:19
גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 steveballmer מערכות ההפעלה Windows 0 12th יוני 2009 01:02
Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 gideon112 מערכות ההפעלה Windows 0 ה -5 בחודש יוני 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה dmb מערכות ההפעלה Windows 0 ה -20 במאי 2009 13:40
תוכנית ההתקנה של Windows Server 2003 bigyin מערכות ההפעלה Windows 2 ה -20 במאי 2008 02:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.