mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Server 2003

Reply

Thread Tools
Old Novembris 11, 2007, 17:18
New Member Group

Default Windows Server 2003

Ko darīt visiem uzņēmumiem ir jābūt, ja piesakoties uz servera, nevis faktisko mašīna, lai katram ir pats failus un programmas,
Kas faktiski nosaukums that.
Man ir Windows Server 2003 Enterprise Edition, un es gribētu kaut ko ļoti simular tam, kā es varu iet, darīt to?
Urravas.
Old Novembris 16, 2007, 06:32
New Member Group

Tās sauc tīklam, jums ir serveris, kur visi faili tiek saglabāti un dalīta, maršrutētāju, kas maršrutu vietējiem datoriem uz serveri, parasti ar tīkla kabeļu vai bezvadu savienojumus.
Old Novembris 19, 2007, 14:28
Donors Group

Čau

Precīzs uzstādīšanas, ka viņi izmanto Active Directory, kas ir daļa no Windows 2003 Server.

Tas var būt mierīgs sarežģīti izveidot, tāpēc varbūt ir vērts uzsākt dažus help.

Kur abouts jūs atrastos, kā es varētu palīdzēt jums out?

Many thanks

Leo
Old Novembris 20, 2007, 13:24
Moderator Group

Tāpat kā citas autors teica, jūs pēc domēna un Active Directory.

Domēna pamatā grupa datoriem un lietotājiem, ka uzticas cita citai. Tās ir katra konkrētā atļaujas no domēna kontroliera par to, ko viņi drīkst darīt. Piemēram, parasta lietotāja nav atļauts dzēst kādu elses failus.

Kā jūs teicāt, vēlaties, lai visi datori ir tāda pati piekļuve programmām un failiem. Jūs arī dažkārt vēlaties jebkurš lietotājs varētu pieteikties uz jebkuru datoru un saņemt to parasto desktop ar visām tur normālu stuff.

Tas ir izdarīts ar Windows 2003 Server vai drīz 2008, galddatoriem jābūt darbināt XP Pro vai Vista Business vai jaunāku.

Ir versiju Windows Server numuru, un uzņēmums ir paredzēts lielākiem uzņēmumiem, bet darīt to, ko vēlaties naudas soda, ja uzņēmums ir mazāks nekā par 75 lietotājiem, tad ir vieglāk izmantot Small Business Server.

Par serveri, jums ir nepieciešams izveidot domēna kontrolieris. Šis ir būtībā sekretārs jūsu tīklā un pārvalda visas lietotāju un kādi datorus un printerus tur ir. Var būt vairāki DC's, bet viens ir vairāk nekā pietiekami mazu tīklu.

Par DC jums nepieciešams izveidot lietotāju kontus par visiem cilvēkiem, ka jūs vēlaties, lai varētu pieteikties domēna. Jūs arī uzticēt to, kādas tiesības viņi var būt, cik mapes.

Jūs arī pateikt DC par visiem datoriem, ka jūs vēlaties būt daļa no domēna, un tas tos pārvalda. Par katru datoru, jums ir vajadzīga licence, lai ļautu tai pievienoties domēnu. Es domāju, ka Uzņēmumu nāk ar diezgan maz, bet es neesmu cik tieši.

Par galddatoriem jums ir jāuzstāda dažas programmas uz faktisko mašīna, bet citas var palaist tīkla daļu.
Dažas programmas ļauj sniegt lietotājam iespēju instalēt programmu, ja viņi vēlas, un, ja tie nolemj to darīt, būs download pie servera un instalēt.

Kad jūs pievienojiet lietotājam Active Directory, jūs varat liken to dodot lietotājiem pāriet ienākt serverī. Tā ļaus lietotājam piekļūt saviem personas failus un mapes un visas mapes, Jūs piekrītat tiem.

Viņi ieiet caur parasto desktop, bet drīzāk, nekā izmantojot vietējo uzstādījumi saglabāti, ka PC, viņi izmanto uzstādījumi saglabāti servera. Piemēram, tie var būt mape plāno pie savas filespace uz servera, tā kā viņi ir to dokumentu kurš PC viņi piesakās.

Ieguvums, lietojot servera tīklu ir tāda, ka pārvaldi un apsaimniekošanu, ir daudz vieglāk, jo jums ir tikai, lai veiktu izmaiņas vienu reizi uz servera un visiem galddatoru būs izmaiņas. Piemēram, ja jūs vēlaties pievienot lietotājam, var pieteikties uz jebkuru personālo datoru, jūs tikai, lai būtu vienreiz par serveri un noklikšķiniet, lai tās varētu pieteikties uz jebkuru datoru. Ja nav bijis serveris, tad jums būtu iet apkārt un izveidot tajā pašā lietotājam katru datoru.

Paroles ir arī tur sinhronizācija domēnā vidē, tādēļ, ja lietotājs maina savu paroli uz viena datora, tas šķiet mainīt uz jebkuru citu datoru, kā arī.

Active Directory arī padara to viegli uzturēt cilnes uz citām lietām, piemēram, printeri. Tas ir vienkārši kavē cilvēkus drukāšana ar A1 krāsu tintes, kas maksā £ 10 lappuses, kad tie varētu tikai izmantot A4 B & W laser.

Varat veikt sistēmas atkarīga serverī, kā jūs vēlaties. Jūs varat būt viss lietotāja profilu saglabāti serverī, ko sauc par viesabonēšanas profiliem, un tās lietotājiem visu profilu, ieskaitot Mani dokumenti, darbvirsmas ikonas un fonu un kaut ko vēl jūs varētu vēlaties. Bet tas nav ieteicams, jo daudz laika, ko tā veic, lai profilu kopiju serveris, kad lietotājs piesakās un tad kopēt to atpakaļ, kad tie piesakās pie vēlreiz.

Labāks risinājums ir izmantot mape pārorientāciju uz lietotāju dokumentiem un pēc tam ir vispārēja politika attiecībā uz visiem citiem datoriem lai galddatoriem līdzīgi. Ar mapi redirection, lietotājs var strādāt tieši pie servera, tad, kad jūs noklikšķiniet uz Mani dokumenti, jūs nemanāmi atveriet mapi uz servera. Jūs varat strādāt tieši no šo un nav kopēšanas tie faili ap kavēšanās.

Tas ir lieliski, izņemot, ja lietotājs pieņem savu portatīvo datoru mājās un pēc tam nevar piekļūt servera un saņemt viņa dokumentus. Bet, Bezsaistes mapes atrisina šo problēmu, saglabājot vietējo kopiju visu lietotāju datus sinhronizēt ar serveri, lai lietotājs vienmēr ir viņa dokumentus.

Servera sistēmas var būt grūti izveidot, bet tas nekādā gadījumā nav iespējama. Laba izpratne par vispārēju tīklu un Microsoft programmatūru, ir diezgan daudz vajadzīgi, bet viss cits var gūt.

Ja Jums ir mazāk par 75 cilvēkiem jūsu biznesa tad tas ir vērts meklē Small Business Server. Tas būtiski samazina sarežģītu darbu, izveidojot domēna un Active Directory un pievieno dažas noderīgas funkcijas attiecībā uz mazajiem uzņēmumiem. Ir vērts pievērst uzmanību.

Es ceru, ka tas ir devis Jums dažas lielāku sapratni par to, kā Windows Server Based Network darbi. Ja tas ir viss aizgāja pilnīgi pa galvu tad tas ir iespējams, vislabāk nevis mēģināt un darīt to pats.

Bet, ja jūs saprotat lielāko daļu no tā tad es domāju, ka jūs varētu iegūt turpinās.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.