az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Server 2003

Reply

Konu Araçları
Old 11 Kasım 2007, 17:18
Yeni Üye Grubu

Default Windows Server 2003

Ne bunu her aynı dosya ve programları tüm iş var, ne zaman, sunucunun üzerine ve gerçek makine değil giriş,
Bu değer, gerçek adı.
Windows Server 2003 Enterprise Edition var, ve ben çok bunu simular istiyorsanız, nasıl hakkında da gidiyorsun?
Peynir.
Old 16 Kasım 2007, 06:32
Yeni Üye Grubu

Bunun adı bir ağ, bir yönlendirici olan sunucu, ağ kablo veya kablosuz bağlantı genellikle yerel bilgisayar routs bir sunucu tüm dosyaları tutulur ve paylaşılan sahip.
Old 19 Kasım 2007, 14:28
Bağış Grubu

Merhaba

Bunların kullanımı tam kurulumu Active Directory, Windows Server 2003 bir parçası olmasıdır.

Bu karmaşık kurmak için, bu yüzden bazı yardım değerinde olabilir sessiz olabilir.

Nerede Hakkımızda bir yer, çünkü olabilir size yardımcı olmak için?

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 20 Kasım 2007, 13:24
Moderatör Grubu

Gibi diğer gönderen dedi, etki alanı ve Active Directory sonra uygulanır.

Bir etki alanı temelde bilgisayar ve kullanıcılardan oluşan bir grup, güvendiğiniz birbirlerine. Onlar ne izin için bir Etki Alanı Denetleyicisi her verilen izinleri vardır. Örneğin, normal bir kullanıcı birisi elses dosyaları silmek için izin verilmiyor.

Siz ki, tüm bilgisayar programları ve dosyalar için aynı erişim istiyorum. Ayrıca, bazen herhangi bir bilgisayar üzerine oturum ve bu normal bir şey ile normal masaüstü elde edebilmek için herhangi bir kullanıcı istiyorum.

Windows Server 2003 veya yakında 2008 ve masaüstü ile çalışıyor olmalıdır yapılır XP Pro veya Vista Business ya da daha yüksek.

Windows Server sürümleri için bir numara ve kurumsal büyük işletmeler için tasarlanmış ama güzel şey de yapacak, eğer 75 iş kullanıcıları hakkında sonra daha Small Business Server kullanımı kolay azdır.

Sunucu üzerinde, bir etki alanı denetleyicisini kurmak gerekir. Bu temelde şebeke için sekreter ve tüm kullanıcılar ve bilgisayarlar ve yazıcılar var yönetir vardır. Sizin birden fazla DC, ama bir daha yeterli bir şebeke daha.

DC tüm insanların istediğiniz için kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekir Açık etki alanında oturum gerek. Bunlar da ne klasörlere olabilir ne hakları bunları atamak.

Ayrıca tüm bilgisayarlar bir etki alanının parçası olmak istiyorum ve onları yönetmek konusunda DC söyle. Her bilgisayar için, bu Domain katılmak için izin veren bir lisansı olması gerekir. Bu Kuruluş ile gelir düşünmek biraz ama ben tam olarak kaç.

Sizin gerçek makinede bazı programlar kurmalısın masaüstlerine Açık, diğerleri ise bir ağ paylaşımında çalıştırılabilir.
Bazı programlar eğer bunu istediğiniz kullanıcının seçeneği bir program yüklemek için vermek ve izin eğer bu sunucu kapalı indirmek ve yüklerim karar.

Ne zaman, Active Directory için bir kullanıcı eklemek, bir sunucuya girmek için geçmek kullanıcı vermek için lithe olabilir. Bu kullanıcının kişisel dosyaları ve klasörleri ve klasörlere erişim sağlayacak kendilerine paylaşmak.

Onlar normal bir masaüstü yoluyla, ancak yerine giriş yerel ayarları, bilgisayarda saklanan kullanarak, bu ayarları kullanmak sunucuda saklanır. Olarak onlar için giriş hangisi PC'de kendi belgeleri Örneğin, bunlar, bu yüzden bir klasör sunucuda kendi filespace eşlenen olabilir.

Şebeke çünkü sadece bir sunucuda ve değişiklik yapmak için tüm masaüstü olarak değişecektir var idaresi ve yönetimi çok daha kolay bir sunucu tabanlı kullanmanın faydası. Örneğin, herhangi bir bilgisayara giriş için bir kullanıcı eklemek istiyorsanız, sadece sunucu ve tıklayın sonra bunları herhangi bir bilgisayara giriş sağlamak için yapacağız. Eğer hiçbir sunucu sonra dolaşmak ve her bilgisayarda aynı kullanıcı oluşturmak olurdu oldu.

Şifreler de senkronize bir etki alanı ortamında, bu nedenle, bir kullanıcı tek bir bilgisayar üzerinde parola değişiklikleri tutulur, bu her PC'de de değiştirmek gibi görünür.

Active Directory de kolay yazıcılar gibi diğer şeylere izlemenizi sağlar. Bu baskı A1 renkli mürekkep püskürtmeli maliyet £ 10 sayfa zaman sadece lazer the A4 B & W için kullanabilirsiniz için insanları durdurmak için kolaydır.

Siz isterseniz, sunucunun bağlı olarak sistem yapabilirsiniz. Bu sunucuda saklanan, gezici profil olarak adlandırılan, tüm kullanıcı profili olabilir ve tüm profil kullanıcılar varsa, Belgelerim, masaüstü simgeleri ve duvar kağıdı ve istediğiniz başka bir şey olabilir gibi. Ama bu zaman miktarının bu profil için sunucudan kullanıcı ve o zaman onlar tekrar oturumlarını geri kopyasını günlükleri kopyalamak için gereken nedeniyle önerilmez.

Daha iyi bir seçenek, kullanıcıların belgeler için klasör yeniden yönlendirme kullanmak ve sonra da masaüstü gibi yapmak için diğer tüm bilgisayarlar için genel bir politika olmasıdır. Klasör yeniden yönlendirme grubu, kullanıcı doğrudan sunucusu kapalı, öyleyse, sorunsuz sunucuda bir klasör açmak Belgelerim tıkladığınızda çalışabilir. Doğrudan bu ve iş için oradalar etrafında dosyalarını kopyalamak için herhangi bir gecikme var.

Bu durum dışında, kullanıcı ve sunucu erişemiyorum ve belgelere ulaşmak laptopunda ev alır harika. Olarak kullanıcı her zaman belgeleri vardır Ama, Çevrimdışı Klasörler böylece sunucu ile senkronize tüm kullanıcıların bir veri kopyalamak tutarak bu sorunu çözer.

Bir sunucu sistemi kurmak zor, ama imkansız hiçbir anlamı bulunmaktadır. Genel ağ ve Microsoft yazılım iyi bir anlayış oldukça fazla ancak geri kalan her şeyi öğrendim olabilir gereklidir.

Eğer iş daha sonra 75 kişinin daha az bir Small Business Server bakarak değer var. Bu önemli bir etki alanı ve Active Directory kurulumunu karmaşık iş azaltır ve küçük işletmeler için bazı yararlı özellikler ekler. Bu iyi bir değer.

Bu nasıl bir Windows Server tabanlı ağ işleri biraz daha anlayış verdi umuyoruz. Eğer bu tamamen başımın üstünde daha sonra denemek için muhtemelen en iyi değildir ve bizzat kendiniz yapmak gitti.

Ancak bunun ardından çoğu bu gidiyorsun elde olacağını düşündüğüm.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):