менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Server 2003

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2007, 17:18
Нові члени групи

Default Windows Server 2003

Що робити все бізнесу є, при вході на сервер, а не конкретної машини, так що кожен має ті ж файли і програми,
Що реальне ім'я для цього.
У мене Windows Server 2003 Enterprise Edition, і я хотів би щось дуже Двійники в цій, як я можу ходити робити це?
Ура.
Old 16 листопада 2007, 06:32
Нові члени групи

Його називають мережу, то є сервер, де всі файли зберігаються & Shared, маршрутизатор, який маршрути локальних комп'ютерів до сервера, як правило, кабельні мережі або бездротового з'єднання.
Old 19 листопада 2007, 14:28
Донор групи

Привіт

Точна настройка, що вони використовують це Active Directory, яка є частиною Windows Server 2003.

Він може бути тихим складніше встановити, тому що може бути варто отримати деяку допомогу.

Abouts Де ви знаходитесь, як я можу вам допомогти?

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 20 листопада 2007, 13:24
Модератор групи

Як сказав інший плакат, ви після цього домену та Active Directory.

Домен є основною групи комп'ютерів і користувачів, які довіряють один одному. Вони кожен даний дозволів від контролера домену в якості того, що вони можуть зробити. Наприклад, звичайний користувач не має права видалити когось elses файлів.

Як ви сказали, ви хочете, щоб всі комп'ютери мають однаковий доступ до програм та файлів. Ви також іноді хочеться, щоб будь-який користувач зможе увійти на будь-який комп'ютер і отримати їх нормального робочого там з усіма нормальні речі.

Це робиться з Windows Server 2003 або найближчим часом 2008 та ПК повинна бути встановлена XP Pro або Vista Business або вище.

Є кілька версій Windows Server, і підприємства призначена для великих бізнесів, але буде робити те, що ви хочете добре, якщо тільки вони не менше ніж про 75 користувачів, то легше використовувати Small Business Server.

На сервері, вам потрібно буде налаштувати контролер домену. Це, в основному секретаря для вашої мережі і керує всіма користувачами і те, що комп'ютери та принтери є. Ви можете мати кілька DC, але одне є більш ніж достатнім для невеликої мережі.

На контролері домену необхідно створити облікові записи користувачів для всіх людей, що ви хочете мати можливість підключитися до домену. Ви також присвоїти їм, які права вони можуть мати до того, що папки.

Ви також повідомити DC про всіх комп'ютерах, що ви хочете бути частиною домену, і він буде керувати ними. Для кожного комп'ютера, Вам необхідно мати ліцензію, щоб він при підключенні до домену. Я думаю, що підприємства поставляється з досить мало, але я не точно, скільки.

На комп'ютерах вам доведеться встановити деякі програми з фактичної машині, в той час як інші можуть бути запущені на мережевому ресурсі.
Деякі програми дозволяють надати користувачеві можливість встановити програму, якщо вони цього хочуть, і якщо вони вирішують, що вони роблять це буде завантажити з сервера і встановити.

При додаванні користувача в Active Directory, ви можете порівняти її надати користувачеві перепустку для входу в сервер. Це дозволить користувачеві отримати доступ до їх особистих файлів і папок і будь-яким папок, що ви поділяєте з ними.

Вони увійти в систему через нормальний робочий стіл, але замість того щоб використовувати локальні настройки, які зберігаються на ПК, що вони використовують налаштування зберігаються на сервері. Наприклад, вони можуть мати папки відображаються у свої власні filespace на сервер, так як вони мають документи на якому комп'ютері вони увійти.

Перевага використання мережі на основі сервера є те, що адміністрація та управління набагато легше, тому що у вас є тільки внести зміни відразу на сервер і всі настільні зміниться. Наприклад, якщо ви хочете, щоб додати користувача, які можуть увійти до системи з будь-якого комп'ютера, Ви тільки повинні зробити це один раз на сервері і натисніть щоб вони могли увійти в систему з будь-якого комп'ютера. Якщо немає сервера, то вам доведеться ходити і створюють той самий користувач на кожному комп'ютері.

Паролі зберігаються також в синхронізації в області навколишнього середовища, тому, якщо користувач змінює свій пароль на одному комп'ютері, він буде здаватися змінити на будь-який інший ПК, як добре.

Active Directory також дозволяє легко стежити за інші речі, як принтери. Легко, щоб люди перестали друкувати на струминному A1 кольору вартістю £ 10 сторінки, коли вони могли б просто використовувати A4 B & W лазера.

Ви можете зробити цю систему в залежності від сервера, як ви хочете. Ви можете мати весь профіль користувача зберігаються на сервері, називається переміщуваних профілів і мають всі профілі користувачів, у тому числі "Мої документи", ікони і робочий стіл шпалери і все інше, вам хотілося б мати. Але це не рекомендується з-за великої кількості часу, який потрібен для профілю для копіювання з сервера при вході користувача в систему, а потім скопіювати його назад, коли вони знову ввійти.

Кращим варіантом є використання перенаправлення папок для користувачів документи, а потім, щоб мати спільну політику щодо всіх інших комп'ютерах, щоб зробити аналогічні настільні комп'ютери. З перенаправлення папок, користувач може працювати безпосередньо з сервера, тому, коли ви натиснете на "Мої документи", ви безперешкодно відкрити папку на сервері. Ви можете працювати безпосередньо з цього й існує жодних затримок при копіюванні файлу вони навколо.

Це чудово, за винятком, коли користувач бере свій ноутбук додому, а потім не можуть отримати доступ до сервера та отримати в свої документи. Але, автономних папок вирішує цю проблему, зберігаючи локальні копії всім користувачам синхронізувати дані з сервера, тому що користувач завжди має свої документи.

Сервер системи може бути важко встановити, але це ні в якому кошти неможливо. Добре розуміння загальних мереж і програмного забезпечення Microsoft в значній мірі є необхідними, але все інше можна витягнути.

Якщо у вас менше 75 чоловік у вашому бізнесі то варто поглянути на Small Business Server. Це істотно знижує складна робота зі створення та домен Active Directory, і додає деякі корисні функції для малого бізнесу. Це варто подивитися.

Я сподіваюся, що це дало вам більше розуміння того, як Windows Server основі роботи мережі. Якщо воно все пішли зовсім над головою тоді, ймовірно, краще не намагатися зробити це самостійно.

Але якщо ви розумієте, більшість, то я думаю, що ви могли б отримати її в хід.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Server 2003 не показує все моє ОЗУ sndbad82 Операційні системи Windows 1 20 червня 2009 05:19
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server gideon112 Операційні системи Windows 0 5 червня 2009 23:52
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Windows Server 2003 bigyin Операційні системи Windows 2 20 травня 2008 02:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.