по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows Server 2003 за инсталиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти май 2008 г, 06:38
Новите държави Група

Здравейте, аз за настройка на сървъра за училище и всеки потребител ще имат свой собствен вход. Какво е най-добрият начин за настройка на потребителите за използване на компютъра. Искам те да имат достъп до всичко, но не постоянно да правите промени. Искам те да бъдат в състояние да се движат от компютър до компютър и имат свои собствени неща. Искам да им Outlook или Outlook Express да отида с тях и техните офис приложения не винаги да завършите инсталацията причина той мисли си нов потребител.
Аз съм виждал роуминг профили, но са били предупредени, че може да бъде бавно. Също така съм виждал папка пренасочване, но не знам дали това обхваща какво трябва да направя.
Всички насоки ще бъда много оценявам.

Благодарности
Old 16-ти май 2008 г, 10:54
Модератор Група

Е, ви предлагам да получите Windows Server 2003 за книгата манекени и да получите четене! Честно казано, това е най-добрата инвестиция вие ще направи, ако това е, което трябва да направиш.

Но аз ще кажа няколко точки.

Ти определено не искам Роуминг профили. Това е голяма не не. Път твърде бавно като имате вече е казал. Папка Пренасочване е начин да отида.

Трябва да си Server 2003, инсталирана на достойни условия на спец. машина сървър клас (не компютъра машина). Ако вече имате на сървъра тогава ти не се тревожи за това.

След това трябва да го насърчават да се домейн контролер и добавяне на всички клиентски компютри (тичане XP Pro Очаквам) в областта, така че можете да ги управлявате.

След конфигуриране на всички потребители и пренасочване на всичките си "Моите документи" и т.н. с акции на сървъра. Има толкова много различни начини за това не може да мине през всички тях, но групата политика е може би най-добрия начин.

Тогава се AV, интернет достъп и др сортирани и сте готови! Тя не е толкова лесно, въпреки че в действителност.

Щастлив съм да ви помогнат много повече в осъществяването на това, което трябва да направя, но имам нужда от много повече информация. Както колко клиенти има, какъв вид на хардуер имате, какъв опит с Server 2003 ви има, какъв вид на интернет връзката, която имат др

Ако има ограничен брой хора (под 50) можете да отидете с Small Business Server, който ще бъде много по-лесно да се създаде, но ви ограничава до 75 потребители / клиенти.

За електронна поща, предлагам уеб базирано решение. VPOP3 е това, което предлагам за училище, тъй като е лесна за използване и има отлична поддръжка и е достъпна. Да не се притеснява дори опитват създаване на Exchange Server!

В зависимост от вашата интернет връзка, може да искате да използвате Gateway / Smarthost сървър, за да изпратите мейл на други сървъри.

Също така, мрежата вече е с необходимите за настройка, окабеляване, безжични и т.н.? Ако не сте много работа!

Можете също така да искате да прочетете някои неща Технически. В Технически форуми също са отлични ресурс.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 20 Май 2008, 02:54
Новите държави Група

Благодаря за Вашия отговор Serverguy. Отивам в понеделник, така се вижда само на конец и днес.

Знам какво получавате в папка по отношение на пренасочване така че те да имат моята Документи и работния плот, където и да седне. Но какви други настройки могат да се внимава, когато лицето, което движи места. На преподавателя е акаунти за електронна поща чрез Outlook и Outlook Express и имат нужда от тези за курсовете, който преподават, така че тя иска да се движат с потребителя.

Тя също е медиен плеър плейлисти, така че тя трябва да отиде до всеки компютър, за да конфигурирате. Има ли начин за споделяне на списъци, така че ако аз настройка на нов потребител може да се посочи папката.

Тя иска от потребителите да имат всичко, което се използва, ако те се движат. Предполагам, това, което аз говоря за профили е в роуминг, както аз не съм сигурен какво данни на приложението и може да пренасочите.

В момента имам за настройка на сървъра за домейн за потребителите и те са за влизане скриптове ги, сочещи към техните собствени папки. Когато те се движат компютри, те може да влезете и да получите добре техните папки, но IE и Канцелария го приема като нов потребител и минава през настройка. Бихте искали да се отърват от това също.

Благодаря за помощта ви.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc