menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Server 2003 Setup

Reply

Thread Nástroje
Old 16 května 2008, 06:38
Nový člen skupiny

Default Windows Server 2003 Setup

Ahoj, jsem až k nastavení serveru pro školy a každý uživatel bude mít své vlastní přihlašovací údaje. Jaký je nejlepší způsob, jak nastavit uživatelům pro použití na PC. Chci, aby se mohli přístup ke všemu, ale ne trvale provádět změny. Chci, aby se mohli přestěhovat z počítače na počítač a mají své vlastní věci. Chci mít svůj Outlook nebo Outlook Express, aby šel s nimi a jejich kancelářských aplikací, ne vždy dokončení instalace způsobí, že si myslí, že její nový uživatel.
Viděl jsem cestovní profily, ale byli upozorněni, že mohou být pomalé. Také viděli přesměrování složky, ale nevím, jestli to zahrnuje i to, co musí udělat.
Any pointers by velmi ocenil.

Díky
Old 16 května 2008, 10:54
Moderátor skupiny

No, navrhuji, abyste se v systému Windows Server 2003 pro knihu Dummies a získejte čtení! Upřímně řečeno, že je tou nejlepší investicí budete dělat, pokud je to, co máte dělat.

Ale řeknu vám pár bodů.

Rozhodně nechci Roaming profily. To je velká no no. Příliš pomalý, jak jste si již řekli. Přesměrování složky je cesta.

Musíte se dostat Server 2003 nainstalován na slušné spec stroj server stupně (ne stolní počítače). Pokud již máte server, pak se nemusíte obávat.

Pak je třeba podporovat, aby řadič domény a přidání všech klientských počítačů (se systémem XP Pro očekávám) do domény tak můžete řídit.

Potom nakonfigurovat všechny uživatele a přesměrovat všechny jejich složky Dokumenty atd. na podíl na serveru. Existuje mnoho různých způsobů, jak to udělat nemohu projít je všechny, ale zásad skupiny je pravděpodobně nejlepší cestu vpřed.

Pak dostanete AV, přístup na internet atd. tříděny a je hotovo! To není tak snadné i když ve skutečnosti.

Jsem rád, že vám mnohem více při uskutečňování toho, co musíte udělat, ale potřebuji mnohem více informací. Stejně jako to, kolik klientů existují, jaké máte hardware, jaké zkušenosti s Server 2003, máte, jaké máte připojení k internetu, atd.

Pokud existuje omezený počet lidí (méně než 50) si mohl jít s Small Business Server, která by byla mnohem snazší nastavit limity, ale můžete do 75 uživatelů / klientů.

Na e-mail, navrhuji na webové řešení. VPOP3 je to, co navrhuji pro školy, protože je jednoduchý na používání a má výbornou podporu a je cenově dostupný. Ani se neobtěžoval se snaží o zřízení Exchange Server!

V závislosti na vašem připojení k internetu, můžete použít Gateway / Smarthost server odesílat poštu na jiných serverech.

Také je již nastavení sítě s nezbytné, kabeláž, bezdrátový atd.? Pokud ne máte hodně práce!

Můžete také přečíst některé věci na Technet. Technet fóra jsou také vynikající zdroj.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 20 května 2008, 02:54
Nový člen skupiny

Díky za Vaši odpověď Serverguy. Já jedu v pondělí, takže jen vidět vlákno dnes.

Vím, co jste získali v souvislosti s přesměrování složky tak, že mají své dokumenty a my desktop kde sedí. Nicméně to, co ostatní nastavení je možné přijmout, když se člověk stěhuje míst. Vyučující má e-mailových účtů prostřednictvím aplikace Outlook a Outlook Express, které potřebují, a tyto předměty, které učí, a tak se jim chce jít s uživatelem.

Ona také má přehrávače médií skladeb, a tak se musí jít do každého počítače na konfiguraci. Existuje způsob, jak sdílet seznamy skladeb, takže když já instalaci nového uživatele je možné uvést do složky.

Chce, aby uživatelé měli vše, co použít, pokud se pohybují. Předpokládám, že to, co mluvím, je cestovní profily, jak jsem si jistá, co aplikace i data lze také přesměrovat.

V současné době jsem na nastavení serveru domény pro uživatele a mají přihlašovací skripty ukázal jim své vlastní složky. Když se pohybují počítače mohou přihlásit v pořádku a získat jejich složky, ale IE a Office bere ji jako nový uživatel a prochází nastavení. Bych se zbavit i tohoto.

Děkujeme za vaši pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server gideon112 Operační systémy Windows 0 5. červen 2009 23:52
Server 2003 DNS poruše Během Doménová Setup mctw Operační systémy Windows 0 5. červen 2009 09:24
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Windows Server 2003 kgilmore Operační systémy Windows 3 20. listopadu 2007 13:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.