μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Server 2003 Setup

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Μάη 2008, 06:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows Server 2003 Setup

Γεια σου, έχω να στήσετε έναν διακομιστή για ένα σχολείο και κάθε χρήστης θα έχει τη δική τους σύνδεση. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρυθμίσετε το αντίτιμο για τη χρήση στο pc. Θέλω να είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε, αλλά δεν κάνει διαρκώς αλλαγές. Θέλω να μπορούν να μετακινούνται από υπολογιστή σε υπολογιστή και να έχουν δικά τους. Θέλω να έχω Outlook ή το Outlook Express για να τους πάει μαζί τους και στο γραφείο τους δεν είναι πάντα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αιτία που η ίδια κρίνει έναν νέο χρήστη του.
Έχω δει προφίλ περιαγωγής, αλλά έχουμε προειδοποιήσει ότι μπορεί να είναι βραδεία. Επίσης έχουν δει ανακατεύθυνση φακέλου, αλλά δεν ξέρω αν αυτό καλύπτει ό, τι πρέπει να κάνω.
Κάθε pointers θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ
Old 16 Μάη 2008, 10:54
Συντονιστής Ομάδας

Λοιπόν, σας προτείνω να πάρετε έναν υπολογιστή με Windows Server 2003 Για το βιβλίο και να Ανδρείκελα ανάγνωση! Ειλικρινά, αυτή είναι η καλύτερη επένδυση που πρόκειται να κάνει εάν αυτό είναι αυτό που έχετε να κάνετε.

Αλλά εγώ θα πω μερικά σημεία.

Σίγουρα δεν θέλετε προφίλ περιαγωγής. Αυτό είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ ΟΧΙ. Τρόπο πολύ αργή όπως έχετε ήδη πει. Folder Redirection είναι ο τρόπος να πάει.

Θα χρειαστεί να πάρετε Server 2003 είναι εγκατεστημένα σε μια αξιοπρεπή spec μηχανή βαθμού εξυπηρετητή (δεν είναι επιτραπέζιο μηχάνημα). Αν έχετε ήδη τον server τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Τότε θα πρέπει να το προωθήσει σε έναν ελεγκτή τομέα και να προσθέσετε όλα τα υπολογιστές πελατών (τρέχει XP Pro περιμένω) για τον τομέα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

Τότε να ρυθμίσετε το σύνολο των χρηστών και να τις ανακατευθύνει προς όλα τα έγγραφά μου κτλ σε ένα μερίδιο στο διακομιστή. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γίνει αυτό δεν μπορώ να περάσει από όλα αυτά, αλλά μια πολιτική ομάδας είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσουμε.

Κατόπιν απευθυνθείτε AV, internet κλπ. ταξινομημένο πρόσβασης και είστε έτοιμοι! Δεν είναι τόσο εύκολο στην πραγματικότητα όμως.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει πολύ περισσότερο στην ολοκλήρωση τι πρέπει να κάνουμε, αλλά χρειάζονται πολύ περισσότερες πληροφορίες. Όπως και πόσοι πελάτες υπάρχουν, τι είδους υλικό που έχετε, τι εμπειρία με Server 2003 που έχετε, τι είδους σύνδεση στο internet έχετε κλπ.

Αν υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων (κάτω των 50) θα μπορούσε να πάει με τον Small Business Server το οποίο θα είναι πολύ ευκολότερο να δημιουργηθεί, όμως τα όρια σας σε 75 χρήστες / πελάτες.

Για email, προτείνω μία λύση που βασίζεται στο Web. VPOP3 είναι αυτό που προτείνω για ένα σχολείο που είναι απλός στη χρήση και έχει άριστη υποστήριξη και είναι προσιτές. Μην καν στον κόπο προσπαθούμε για τη σύσταση του Exchange Server!

Ανάλογα με την σύνδεσή σας στο Internet, μπορείτε να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα Gateway / server smarthost για να στείλετε το ταχυδρομείο σε άλλους διακομιστές.

Επίσης, το δίκτυο ήδη εγκατάσταση με χρειάζεται, καλωδίωση, ασύρματα κλπ; Αν δεν έχετε πολλή δουλειά!

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε μερικά πράγματα για Technet. Το φόρουμ Technet είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 20 Μάη 2008, 02:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντησή σας Serverguy. Είμαι από τη Δευτέρα, ώστε δει μόνο το νήμα σήμερα.

Ξέρω τι παίρνετε στα σχετικά με την ανακατεύθυνση φακέλου, ώστε να έχουν και μου docs επιφάνεια εργασίας τους, όπου και αν κάθεται. Ωστόσο, τι άλλες ρυθμίσεις μπορούν να λαμβάνονται όταν το πρόσωπο που κινείται καθίσματα. Ο δάσκαλος έχει λογαριασμούς e-mail μέσω του Outlook και Outlook Express και αυτά που χρειάζονται για τα μαθήματα που διδάσκουν έτσι θέλει να μπορούν να κυκλοφορούν με το χρήστη.

Έχει επίσης λίστες αναπαραγωγής media player, έτσι έχει να πάει σε κάθε υπολογιστή να ρυθμίσετε. Υπάρχει ένας τρόπος κατανομής των playlists, έτσι ώστε, αν μπορώ να στήσετε έναν νέο χρήστη μπορεί να παρατηρηθεί στο φάκελο.

Θέλει οι χρήστες να έχουν τα πάντα χρησιμοποιούν, εφόσον κινούνται. Υποθέτω ότι αυτό που λέω είναι τα προφίλ περιαγωγής καθώς δεν είμαι σίγουρος τι εφαρμογή θ δεδομένων μπορεί επίσης να ανακατευθύνει.

Σήμερα έχω τη ρύθμιση του διακομιστή σε έναν τομέα για τους χρήστες και έχουν δέσμες ενεργειών σύνδεσης επισημαίνοντας τους φακέλους με τις δικές τους. Κατά τη μετάθεσή τους υπολογιστές μπορούν να συνδεθείτε καλά και να πάρει τους φακέλους τους, αλλά και το Office IE παίρνει ως νέος χρήστης και περνά μέσα από την εγκατάσταση. Θα ήθελα να απαλλαγούμε από αυτό επίσης.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 steveballmer Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12 Ιουν 2009 01:02
Terminal server δεν συνδεθείτε - Windows 2003 server gideon112 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 5 Ιουν 2009 23:52
Server 2003 DNS αστοχία Κατά Domain Setup mctw Λειτουργικά συστήματα Windows 0 5 Ιουν 2009 09:24
Windows Server 2003 SP2 για Citrix PS 3.0 - Server επανεκκίνηση μετά την τελευταία χρήστης ορίζεται DMB Λειτουργικά συστήματα Windows 0 20 Μαΐου 2009 13:40
Windows Server 2003 kgilmore Λειτουργικά συστήματα Windows 3 20 Νοε 2007 13:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.