![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia, Ive '-hoz beállít egy szervert egy iskola és minden felhasználó saját bejelentkezési. Mi a legjobb módja annak, hogy beállít a felhasználók használható a számítógépen. Azt akarom, hogy hozzá tudjon férni mindent, de nem végleg változtatni. Azt akarom, hogy tudja mozgatni két számítógép és saját cucc. Azt akarom, hogy az Outlook vagy Outlook Express, hogy menjen velük és irodai alkalmazások, hogy nem mindig a telepítés befejezéséhez oka, hogy azt hiszi, hogy egy új felhasználót.
Láttam központi profilokat, de már figyelmeztettek arra, hogy ők is lassú. Is láttuk mappa átirányítását, de nem tudom, ha ez összefoglalja mindazt, amit kell tennem. Any pointers lenne greatly appreciated. Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nos, azt javaslom, kapsz egy Windows Server 2003 for dummies könyvet és kap elolvasni! Őszintén szólva, ez a legjobb befektetés fogsz tenni, ha ez az, amit meg kell csinálni.
De mondok néhány pontot. Biztos, hogy nem akar központi profilokat. Ez egy nagy no no. Túl lassú, ahogy már mondtam. Mappaátirányítás az utat. You need to get Server 2003 telepítve van a tisztességes minőségű spec szerver gép (nem egy asztali gép). Ha már van a szerveren, akkor nem kell aggódni ez. Akkor előmozdításának szükségességét, hogy a Domain Controller, és hozzáadni a kliens számítógépek (fut XP Pro várom), hogy a domain úgy kezelhetjük őket. Utána be kell állítani az összes felhasználó és minden átirányítást My Documents stb egy részét a kiszolgálón. Olyan sok különböző módon Ennek nem tudok rajtuk keresztül az összes, de egy csoportházirend-valószínűleg a legjobb megoldásnak. Akkor kap AV, internet-hozzáférés stb válogatni és kész! Ez nem ilyen egyszerű a valóságban mégis. Örülök, hogy segítsen Önnek sokkal több feladatának, mit kell csinálni, de szükségem van sokkal több információt. Mint hogy hány ügyfél van, milyen hardver van, milyen tapasztalatokat Server 2003 van, milyen internet kapcsolatot, stb Ha vannak olyan emberek száma korlátozott (kevesebb mint 50), akkor mehet a Small Business Server ami sokkal könnyebb létrehozni, de korlátozza, hogy a felhasználók 75 / ügyfelek számára. E-mail, azt javaslom, egy web alapú megoldás. VPOP3 Azt javaslom, amit az iskolában, mert könnyen kezelhető, és kiváló támogatást, és megfizethető. Nem is zavarom próbál felállítása Exchange Server! Attól függően, hogy az internet-kapcsolat, akkor érdemes lehet használni Gateway / smarthost kiszolgáló elküldi a levélben, hogy más szerverekhez. Is, már a hálózati beállítás szükséges, kábelezés, vezeték nélküli, stb? Ha nem van egy csomó munka! Ön is szeretné elolvasni bizonyos dolgokat TechNet. A Műszaki fórumok szintén kiváló segítség.
|
|
|||
|
|||
|
Thanks for your reply Serverguy. Megyek hétfőn, ezt csak láttam a téma ma.
Tudom, mit kaptunk az vonatkozó Mappaátirányítás annak érdekében, hogy megvan a saját Docs és asztali bárhol ülnek. Azonban, hogy milyen egyéb beállításokat lehet tenni, amikor a személy mozog ülésen. A tanár úr már az e-mail fiókok révén az Outlook és az Outlook Express, és szükségük van ezekre az általuk oktatott kurzusok úgy akar, hogy mozog a felhasználó. Ő is médialejátszó lejátszási listákat, így csak menni, minden egyes számítógépnek configure. Van egyfajta a lejátszási listákat úgy, hogy ha én beállít egy új felhasználót meg lehet állapítani, hogy a mappát. Azt szeretné, ha a felhasználóknak arra, hogy mindent felhasználnak, ha mozog. Gondolom, amit én beszélek a központi profilokat ahogy én sem vagyok biztos benne, mi az alkalmazások adatait én is redirect. Jelenleg nekem van a szerver beállítása a domain a felhasználók számára, és az általuk bejelentkezési szkriptek rámutatva, hogy a saját mappákat. Amikor mozog számítógépek képesek belépés rendben, és hogy tájékozódjon mappákat, de IE és az Office kerül, mint egy új felhasználót, és megy át a beállítás. Szeretnék megszabadulni ez is. Köszönöm a segítséget. |