פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Reply

שרשרת כלים
Old 16 מאי 2008, 06:38
קבוצת חברות חדשות

היי, יש לי את ההתקנה של שרת בית ספר וגם לכל משתמש תהיה הכניסה שלהם. מהי הדרך הטובה ביותר בהגדרת המשתמשים לשימוש על PC. אני רוצה שהם יוכלו לגשת הכל אבל לא לצמיתות לבצע שינויים. אני רוצה שהם יוכלו להעביר ממחשב למחשב ויש לי חומר שלהם. אני רוצה Outlook או Outlook Express שלהם ללכת איתם ויישומים המשרד שלהם לא תמיד כדי להשלים את ההתקנה בגלל שזה חושב משתמש חדש שלה.
ראיתי פרופילים נודדים אך כבר הזהיר כי הם יכולים להיות איטי. גם ראיתי ניתוב התיקייה אבל לא יודע אם זה מכסה את מה שאני צריך לעשות.
Any pointers יהיה להערכה רבה.

תודה
Old 16 מאי 2008, 10:54
מנהל קבוצת

ובכן, אני מציע לך לקבל את Windows Server 2003 For Dummies ולקבל ספר קריאה! בכנות, כי היא ההשקעה הטובה ביותר שאתה הולך לעשות אם זה מה שאתה צריך לעשות.

אבל אני אגיד כמה נקודות.

אתה בהחלט לא רוצה פרופילים נודדים. זה גדול לא לא. בצורה איטית מדי כפי שכבר נאמר. ניתוב מחדש של תיקיות היא הדרך ללכת.

אתה צריך לקבל Server 2003 מותקן על מכונה הגון בכיתה שרת spec (לא מכונת שולחן העבודה). אם כבר יש לך את השרת אז אתה לא צריך לדאוג בקשר לזה.

אז אתה צריך את זה כדי לקדם בבקר תחום ולהוסיף את כל מחשבי הלקוח (מפעיל XP Pro אני מניח) לתחום כך תוכל לנהל אותן.

ואז להגדיר את כל המשתמשים שלהם לנתב את כל המסמכים שלי וכו 'כדי לשתף בשרת. יש כל כך הרבה דרכים שונות לעשות את זה אני לא יכולה לעבור את כולם, אבל מדיניות קבוצתית היא כנראה הדרך הטובה ביותר קדימה.

ואז לקבל AV, וכו 'גישה לאינטרנט מיון ואתה עושה! זה לא קל כי במציאות.

אני שמח לעזור לך הרבה יותר להשיג את מה שאתה צריך לעשות, אבל אני צריך הרבה יותר מידע. כמו כמה לקוחות יש הרבה, איזה סוג של חומרה יש לך, מה הניסיון עם Server 2003 יש לך, איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש לך וכו '

אם יש מספר מוגבל של אנשים (פחות מ -50) אתה יכול ללכת עם Small Business Server אשר יהיה הרבה יותר קל להגדיר גבולות אבל לך 75 משתמשים / לקוחות.

עבור דוא"ל, אני מציע פתרון מבוסס אינטרנט. VPOP3 מה אני מציע עבור הספר כפי שהוא פשוט לשימוש ויש לו תמיכה מעולה והוא במחיר סביר. אפילו לא טורחים מנסה להקים שרת Exchange!

תלוי את חיבור האינטרנט שלך, ייתכן שתרצה להשתמש בשער / שרת Smarthost עליך לשלוח את ההודעה על שרתים אחרים.

כמו כן, היא כבר הגדרת רשת עם חיווט הכרחי, וכו 'אלחוטית? אם לא יש לך הרבה עבודה!

ייתכן גם רוצה לקרוא כמה דברים על Technet. הפורומים Technet הם גם משאב מצוין.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 20 מאי 2008, 02:54
קבוצת חברות חדשות

תודה על תשובתך Serverguy. אני הולך על שני אז רק ראיתי את החוט היום.

אני יודע מה אתה חותר לגבי ניתוב מחדש של תיקיות כך יש להם שלי docs שולחן העבודה שלהם בכל מקום שבו הם יושבים. אולם מה הגדרות אחרות ניתן לקחת את המושבים כאשר אדם עובר. מורה יש חשבונות דואר אלקטרוני באמצעות Outlook לבין Outlook Express והם זקוקים אלה הקורסים שמלמדים אותם כך שהיא רוצה לעבור עם המשתמש.

יש לה גם נגן מדיה רשימות השמעה, ולכן היא צריכה ללכת בכל מחשב כדי להגדיר. האם יש דרך של שיתוף רשימות ההשמעה כך שאם ההתקנה אני משתמש חדש זה יכול להיות הצביע על התיקיה.

היא רוצה למשתמשים יש את כל מה שהם משתמשים אם הם עוברים. אני מניח מה אני מדבר על זה פרופילים נודדים כמו אני לא בטוח מה אני יכול גם יישום הנתונים מחדש.

כרגע יש לי את ההתקנה לשרת בתחום של המשתמשים ויש להם script להתחברות הצבעה אותם בתיקיות שלהם. כשהם עוברים המחשבים הם יכולים להתחבר ולקבל תיקיות בסדר אבל שלהם IE ו-Office לוקח את זה בתור משתמש חדש ויוצאת בתהליך ההגדרה. רוצה להיפטר גם זה.

תודה על העזרה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.