mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Server 2003

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 16, 2008, 06:38
Naujas Narys

Default Windows Server 2003

Hi, I've sukonfigūruoti už mokyklos serveryje ir kiekvienas vartotojas turės savo prisijungimo duomenis. Koks yra geriausias būdas setup naudoti kompiuterio vartotojams. Noriu juos būtų galima gauti viską, bet ne nuolat keisti. Aš noriu jas būtų galima perkelti iš vieno kompiuterio į kitą ir turėti savo daiktų. Noriu turėti savo Outlook ar Outlook Express, eikite su jais ir savo biuro programas ne visada pilnas montavimas priežastis, jos nuomone savo naują vartotoją.
Mačiau profilius, bet buvo įspėti, kad jie gali būti lėtas. Taip pat matėme, perkelti aplanką, bet nežinau, ar tai apima ir tai, ką reikia daryti.
Bet rodykles bus labai dėkingi.

Ačiū
Old Gegužė 16, 2008, 10:54
Moderatorius Grupė

Na, aš siūlau jums "Windows Server 2003 For Dummies knyga ir gauti skaitymo! Honestly, tai yra geriausia investicija jūs ketinate daryti, jei tai, ką turite daryti.

Bet aš pasakysiu keletą punktų.

Jūs tikrai nenorite Profile mobilius. Tai yra didelis NO NO. Kelias per lėtas, kaip jau buvo pasakyta. Folder Redirection yra kelias.

You need to get Server 2003, įdiegtas tinkamas spec serverio Įvertinimas mašina (ne desktop machine). Jei jau turite serverį tada jums nereikės rūpintis.

Tada jums reikia skatinti tai, kad domeno valdiklio ir pridėti visus kliento kompiuteriuose (running XP Pro, tikiuosi), kad domenas taip galite valdyti juos.

Tada konfigūruoti visus vartotojus ir nukreipti visas savo "Mano dokumentai" ir tt, kad dalis serveryje. Yra tiek daug skirtingų būdų, kaip tai padaryti Aš negaliu praeiti pro jas visas, bet grupės tikriausiai yra geriausias būdas judėti pirmyn.

Tada gausite AV, interneto prieigos ir tt surūšiuoti ir baigta! Tai nėra lengva, nors iš tikrųjų.

Esu laimingas, kad padėtų jums daug daugiau įvykdyti, ką reikia daryti, bet man reikia daug daugiau informacijos. Kaip ir kiek klientų yra, kokią įrangą turite, kokia patirtis su Server 2003, turite, kokias turite interneto ryšį ir tt

Jei yra ribotas skaičius žmonių (mažiau nei 50) tu gali eiti su Small Business Server, kuris bus daug lengviau nustatyti ribas, bet jums iki 75 vartotojų / klientų.

Elektroninio pašto, siūlau žiniatinklio tirpalas. VPOP3 tai, ką aš siūlau į mokyklą, nes ji yra paprasta naudoti ir turi puikią parama ir yra prieinamos. Net vargintis bando sukurti Exchange Server!

Priklausomai nuo jūsų interneto ryšio, galite naudoti Gateway / Smarthost serverio siųsti paštu į kitus serverius.

Be to, yra tinklo diegimo jau su reikia, laidų, belaidžių ir tt? Jeigu ne turite daug darbo!

Jūs taip pat galite perskaityti keletą dalykų apie TechNet. TechNet forumų taip pat yra puikus šaltinis.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 20, 2008, 02:54
Naujas Narys

Ačiū už atsakymą Serverguy. Aš ne pirmadienį, o tik laikyti siūlus šiandien.

Aš žinau, ką jūs gaunate ne dėl perkelti aplanką taip, kad jie turi savo dokus ir darbastalio kur jie sėdi. Tačiau ką kiti nustatymai gali būti imtasi tada, kai asmuo persikelia vietų. Mokytojas turi sąskaitas e-mail per Outlook ir Outlook Express ir jie turi šių kursų jie moko, kad ji nori juos judėti su vartotoju.

Ji taip pat yra media grotuvo grojaraštį, todėl ji turi kreiptis į kiekvieną kompiuterį konfigūruoti. Ar pasidalijimo grojaraštį todėl taip, kad jei man sukonfigūruoti naują vartotoją gali būti nurodyta į katalogą.

Ji nori, kad vartotojai galėtų turėti viską, ką naudoti, jeigu jie juda. Manau, ką aš kalbu apie tai tarptinklinio ryšio profilių Nesu tikras, ką prašyme pateiktų duomenų taip pat galiu nukreipti.

Šiuo metu turiu apie serverio konfigūracijos ir vartotojų srityje, ir jie prisijungimo scenarijų pažymėdamas juos į savo katalogus. Kai jie juda kompiuterių jie galėtų prisijungti gerai ir gauti jų katalogų, bet IE ir Tarnyba atsižvelgia kaip naujas vartotojas ir jis per setup. Norite atsikratyti šio pat.

Thanks for your help.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.