mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Server 2003 Setup

Reply

Thread Tools
Old Maijs 16, 2008, 06:38
New Member Group

Hi, I've setup serveri skolā un katram lietotājam būs sava login. Kāds ir labākais veids setup izmantošanai uz datora lietotājiem. Es gribu tos varētu piekļūt visu, bet ne pastāvīgi veikt izmaiņas. Es gribu tos varētu pāriet no datora uz datoru un ir savi sīkumi. Es vēlos izteikt savu programmu Outlook vai Outlook Express, lai iet ar viņiem un viņu biroju pieteikumus ne vienmēr ir pilnīgs iekārtu izraisīt tā uzskata, tā jauns lietotājs.
Es esmu redzējis viesabonēšanas profiliem, bet ir bijuši brīdināti, ka tās var būt lēni. Ir arī redzējis folder redirection bet nezinu, ja tas attiecas uz to, kas man jādara.
Jebkuras norādes, būtu ļoti appreciated.

Pateicība
Old Maijs 16, 2008, 10:54
Moderator Group

Nu, es iesaku jums Windows Server 2003 For Dummies grāmatu un iegūt lasījumā! Godīgi, tas ir labākais ieguldījums jūs gatavojaties veikt, ja tas ir tas, kas jums jādara.

Bet es teikšu dažus punktus.

Jūs noteikti nevēlaties Roaming Profili. Tas ir liels nē nē. Pārāk lēna, jo jau ir teicis. Mape pāradresācija ir ceļš.

Jums nepieciešams saņemt Server 2003 instal cienīgu spec serveri grade mašīna (nav desktop machine). Ja jums jau ir serverī, tad Jums nav jāuztraucas par to.

Tad jums ir nepieciešams, lai veicinātu to Domain Controller, un pievienot visu klientu datoriem (ekspluatācijas XP Pro Es ceru), lai domēna tā, kā jūs varat pārvaldīt tos.

Tad konfigurēt visiem lietotājiem un novirzīt visus savus Mani dokumenti utt, lai daļa servera. Ir tik daudz dažādu veidu, kā to izdarīt es nevaru iet caur tiem visiem, bet grupas politiku, iespējams, ir labākais ceļš uz priekšu.

Pēc tam saņemt AV, interneta pieslēgums utt šķirotas un jums tiek darīts! Tas nav tik vienkārši patiesībā though.

Es esmu priecīgs jums palīdzēt daudz vairāk pabeigšanai, kas jums jādara, bet man vajag daudz vairāk informācijas. Tāpat kā daudzi klienti ir, kāda veida aparatūras Jums ir kāda pieredze ar 2003 jums ir serveris, kādus interneta pieslēguma jums utt

Ja ir ierobežots cilvēku skaits (mazāk par 50) tu varētu iet ar Small Business Server, kas būtu daudz vieglāk izveidot, bet ierobežojumus jūs līdz 75 lietotājiem / klientiem.

E-pasta, es iesaku tīmekļa risinājumu. VPOP3 ir tas, kas man liek domāt par skolas kā to ir vienkārši lietot un ir lielisks atbalsts un ir pieejamas. Nav pat uztraukties mēģina izveidot Exchange Server!

Atkarībā no jūsu interneta savienojums, varat izmantot vārtejas / Smarthost serveri, lai nosūtītu pastu uz citiem serveriem.

Tāpat arī ir tīkls jau setup kas vajadzīga, elektroinstalācijas, bezvadu utt? Ja ne jums ir daudz darba!

Jūs arī varat izlasīt dažas lietas, par TechNet. Technet forumi ir arī lielisks resurss.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 20, 2008, 02:54
New Member Group

Paldies par Jūsu atbildi Serverguy. Es esmu pie pirmdienās to tikai redzēt pavedienu šodien.

Es zinu, ko jūs saņemat ir uz mapi novirzīt tā, ka viņi ir to my docs un darbvirsmas kur viņi sēž. Taču kādus citus uzstādījumus var veikt, ja persona pārceļas vietām. Pasniedzējs ir e-pasta kontiem, izmantojot Outlook un Outlook Express un viņiem šiem kursiem viņi māca tāpēc viņa vēlas, viņiem pārvietoties ar lietotāju.

Viņa ir arī multimediju atskaņotājs atskaņošanas sarakstus, lai viņa iet uz katru datoru konfigurēt. Vai ir veids, kā dalīties atskaņošanas tā ka, ja es setup jauns lietotājs var norādīt to mapi.

Viņa grib lietotājiem ir viss, ko tie izmanto, ja tie pārvietojas. Es pieņemu to, ko es runāju ir viesabonēšanas profilus, kā es neesmu pārliecināts, ko pieteikuma datus es varu arī novirzīšanu.

Pašlaik man ir servera iestatīšana par domēnu lietotājiem, un tie ir pieteikšanās skriptu norādot tām savas mapes. Kad viņi dodas uz datoru, tie var login labi un uzzinātu viņu mapes, bet IE un Office paņem to, kā jauns lietotājs un iet caur setup. Vēlētos atbrīvoties no šīs arī.

Thanks for your help.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.