menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Server 2003 Setup

Reply

Thread Tools
Old 16 mája 2008, 06:38
Nový člen skupiny

Default Windows Server 2003 Setup

Ahoj, som až na nastavenie servera pre školy a každý užívateľ bude mať svoje vlastné prihlasovacie údaje. Aký je najlepší spôsob, ako nastaviť užívateľom pre použitie na PC. Chcem, aby sa mohli prístup ku všetkému, ale nie trvalo vykonávať zmeny. Chcem, aby sa mohli presťahovať z počítača na počítač a majú svoje vlastné veci. Chcem mať svoj Outlook alebo Outlook Express, aby šiel s nimi a ich kancelárskych aplikácií, nie vždy dokončenie inštalácie spôsobí, že si myslia, že jej nový užívateľ.
Videl som cestovný profily, ale boli upozornení, že môžu byť pomalé. Tiež videli presmerovanie zložky, ale nevím, jestli to zahŕňa aj to, čo musia urobiť.
Any pointers by veľmi ocenil.

Vďaka
Old 16 mája 2008, 10:54
Moderátor skupiny

No, navrhujem, aby ste sa v systéme Windows Server 2003 pre knihu Dummies a získajte čítanie! Úprimne povedané, že je tou najlepšou investíciou budete robiť, ak je to, čo máte robiť.

Ale poviem vám pár bodov.

Rozhodne nechcem Roaming profily. To je veľká no no. Príliš pomalý, ako ste si už povedali. Presmerovanie zložky je cesta.

Musíte sa dostať Server 2003 nainštalovaný na slušné špec stroj server stupňa (ne stolné počítače). Ak už máte server, potom sa nemusíte obávať.

Potom je potrebné podporovať, aby radič domény a pridanie všetkých klientskych počítačov (so systémom XP Pro očekávám) do domény tak môžete riadiť.

Potom nakonfigurovať všetkých užívateľov a presmerovať všetky ich zložky Dokumenty atď na podiel na serveri. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako to urobiť nemôžem prejsť ich všetky, ale politiky skupiny je pravdepodobne najlepšiu cestu vpred.

Potom dostanete AV, prístup na internet atď triediť a je hotovo! To nie je tak ľahké aj keď v skutočnosti.

Som rád, že vám oveľa viac pri uskutočňovaní toho, čo musíte urobiť, ale potrebujem oveľa viac informácií. Rovnako ako to, koľko klientov existujú, aké máte hardware, aké skúsenosti s Server 2003, máte, aké máte pripojenie k internetu, atď

Ak existuje obmedzený počet ľudí (menej ako 50) si mohol ísť s Small Business Server, ktorá by bola oveľa jednoduchšie nastaviť limity, ale môžete do 75 užívateľov / klientov.

Na e-mail, navrhujem na webové riešenia. VPOP3 je to, čo navrhujem pre školy, pretože je jednoduchý na používanie a má výbornú podporu a je cenovo dostupný. Ani sa neobťažoval sa snažia o zriadení Exchange Server!

V závislosti na vašom pripojenie k internetu, môžete použiť Gateway / Smarthost server odosielať poštu na iných serveroch.

Tiež je už nastavenie siete s nevyhnutné, kabeláž, bezdrôtový atď? Ak nie máte veľa práce!

Môžete tiež prečítať niektoré veci na Technet. Technet fóra sú tiež vynikajúci zdroj.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 20 mája 2008, 02:54
Nový člen skupiny

Vďaka za Vašu odpoveď Serverguy. Já jedu v pondelok, takže len vidieť vlákno dnes.

Viem, čo ste získali v súvislosti s presmerovanie zložky tak, že majú svoje dokumenty a my desktop kde sedí. Avšak to, čo ostatné nastavenia je možné prijať, keď sa človek sťahuje miest. Vyučujúci má e-mailových účtov prostredníctvom programu Outlook a Outlook Express, ktoré potrebujú, a tieto predmety, ktoré učia, a tak sa im chce ísť s užívateľom.

Ona tiež má prehrávača médií skladieb, a tak sa musia ísť do každého počítača na konfiguráciu. Existuje spôsob, ako zdieľať zoznamy skladieb, takže keď ja inštaláciu nového užívateľa je možné uviesť do zložky.

Chce, aby užívatelia mali všetko, čo použiť, ak sa pohybujú. Predpokladám, že to, čo hovorím, je cestovný profily, ako som si istá, čo aplikácie aj dáta možno tiež presmerovať.

V súčasnej dobe som na nastavení servera domény pre užívateľa a majú prihlasovacie skripty ukázal im svoje vlastné priečinky. Keď sa pohybujú počítača môžu prihlásiť v poriadku a získať ich zložky, ale IE a Office berie ju ako nový používateľ a prechádza nastavenia. By som sa zbaviť aj tohto.

Ďakujeme za vašu pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operačné systémy Windows 0 12 júna 2009 01:02
Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server gideon112 Operačné systémy Windows 0 5. jún 2009 23:52
Server 2003 DNS poruche Počas Doménové Setup mctw Operačné systémy Windows 0 5. jún 2009 09:24
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo DMB Operačné systémy Windows 0 20. mája 2009 13:40
Windows Server 2003 kgilmore Operačné systémy Windows 3 20. novembra 2007 13:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.