мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Сервер 2003 Сетуп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. мај 2008, 06:38
Нови члан групе

Default Уиндоус Сервер 2003 Сетуп

Здраво, ја сам поставити сервер за школу и сваки корисник ће имати своје пријаве. Који је најбољи начин за подешавање корисницима за коришћење на рачунару. Желим им да буду у могућности да приступите све, али не и трајно да промене. Желим им да буду у могућности да пребаците са рачунара на рачунар и имају своје ствари. Желим да имају Оутлоок или Оутлоок Експресс да идемо са њима и њиховим програмима система Оффице не увек потпуну инсталацију довести до тога мисли да је нови корисник.
Видио сам роминг профили, али су упозорили да они могу бити спор. Такође смо видели редирекцију фолдера, али не знам да ли ово покрива оно што морам да урадим.
Било би показивачи су веома цењени.

Хвала
Old 16. мај 2008, 10:54
Модератор / ица групе

Па, ја предлажем да се Уиндоус Сервер 2003 за неупућене читање књига и добити! Искрено, то је најбоља инвестиција које ће омогућити да ли је то оно што треба да урадите.

Али ћу рећи пар бодова.

Ти дефинитивно не желе Роминг Профили. То је велика не не. Преспор начин као што сте већ рекли. Фолдер Преусмеравање је пут којим треба ићи.

Морате да се инсталира на Сервер 2003, специфицаллы пристојну машину сервера разреда (не десктоп машину). Ако сте већ серверу онда не треба бринути о томе.

Онда треба да га промовише на контролер домена и додати све рачунаре клијент (ради КСП очекујем) да се домен како ви можете да их организујете.

Затим подесите све кориснике и преусмеравање свих њихових "Моји документи" и сл да се деле на серверу. Постоји толико много различитих начина да се ово уради ја не могу да иду преко њих, али све смерница групе је вероватно најбољи пут напред.

Онда се АВ, приступ Интернету итд сортирани и да сте завршили! Није лако у стварности ипак.

Ја сам срећан да вам помогне много више у остваривању онога што вам је потребно да урадите, али ми је потребно много више информација. Као и колико има клијената, каква од хардвера који поседујете, шта искуства са Сервера 2003 имате, какву интернет везу имате и сл

Ако постоји ограничен број људи (мање од 50) можеш ићи са Ексцханге сервер који би много лакше да постави границе, али да 75 корисника / клијената.

За е-пошту, предлажем ткање базиран решење. ВПОП3 је оно што ми предлажемо за школу јер је једноставан за употребу и одличну подршку и приступачна. Ни не замарам покушава постављање Ексцханге сервер!

У зависности од ваше интернет везу, можда ћете желети да користите Гатеуаы / Смартхост сервер за слање поште на друге сервере.

Такође, је постављање мреже већ са неопходним, инсталација, бежични итд? Ако не имате много посла!

Можда ћете желети да прочитате неке ствари на ТецхНет. ТецхНет форумима су такође одличан ресурс.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 20. мај 2008, 02:54
Нови члан групе

Хвала за одговор Сервергуы. И'м офф на понедељком тако да само види нит данас.

Знам шта добијате на вези редирекцију фолдера, тако да они имају своје документе и десктоп где год да седи. Међутим, оно што друга подешавања могу се предузети када лице места помера. Ментор има налоге е-поште преко Оутлоок и Оутлоок Експресс и потребна им је за те курсеве да науче како она жели да их преместили код корисника.

Она такође има медија плејер плејлисте, тако да она мора да иде у сваки рачунар да конфигуришете. Да ли постоји начин дељења, тако да ако сам плејлисте постављања новог корисника може се указао на фасциклу.

Она жели да корисници имају све што они користе, ако се крећу. Претпостављам шта ја говорим је роминг профили као што нисам сигуран шта да пријаве податке ја преусмерење.

Тренутно имам сервер на домену подешавања за корисника и да имају скрипте за пријављивање упућују их да своје фолдере. Када се крећу рачунара могу да се пријаве у реду и њихове фолдере, али ИЕ и Канцеларија је потребно као нови корисник и пролази кроз подешавања. Желите ли да се отарасим ове такође.

Тханкс фор ыоур хелп.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 стевебаллмер Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12. јуна 2009 01:02
Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер гидеон112 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 23:52
Сервер 2003 не успе Током Домаин ДНС Сетуп мцту Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 09:24
Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут ДМБ Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 20 мај 2009 13:40
Уиндоус Сервер 2003 кгилморе Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 20 новембар 2007 13:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц