![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, kurulum için kendi giriş olacak okul için bir sunucu ve her kullanıcı var. Ne kurulum için en iyi yoldur pc kullanmak için kullanıcıların. Onları ama her şey erişmek için kalıcı değişiklikler yapmak değil muktedir olmak istiyorum. Onlara bilgisayardan bilgisayara taşımak ve kendi malzemelerine sahip güçlü olmak istiyorum. Onlara ve ofis uygulamaları ile her zaman Yüklemeyi tamamlamak için değil gitmek için onun yeni bir kullanıcı düşünüyor neden ifade onların Outlook veya Outlook istiyorum. Ben profilleri dolaşım ama gördük ki yavaş olabilir uyarması. Ayrıca, ancak klasör yeniden yönlendirme gördük bu yapmam gereken kapsar bilmiyorum. Herhangi bir işaretçiler büyük mutluluk duyacağız. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, sana olsun öneririz Windows Server 2003 For Dummies kitabı ve almak için okuma! Eğer bu size ne yapacağımı olduğunu Dürüst olmak gerekirse, sizin yapacağız en iyi yatırımdır. Ama birkaç puan diyecekler. Kesinlikle Dolaşım Tercihler istemiyorum. Yani bir hayır hayır büyük. Siz zaten söylendi Way çok yavaş. Klasör Yeniden Yönlendirme gitmek yoludur. Sen Server 2003 iyi bir spec sunucu notu makinesi (masaüstü makine) yüklü almak gerekir. Eğer, bu endişe gerek sunucu var. Sonra etki alanı denetleyicisi olarak yükseltmek ve tüm istemci bilgisayarların eklemek gerekir (XP Pro bekleyebilirim alanı) için böylece bunları yönetebilirsiniz çalışıyor. Sonra yapılandırmak tüm kullanıcılar ve yönlendirme tüm Belgelerim vb paylaşmak için sunucuda. Ki bunun ben hepsini ama bir Grup İlkesi muhtemelen en iyi yol olduğunu ileri üzerinden gidemem çok farklı yolları vardır. Sonra ve AV, internet erişimi vb sıralaması olsun bitirdiniz! Bu aslında ama kolay değil. Sana yardım etmek için daha ne yapmanız gereken gerçekleştirerek de mutluyum, ama çok daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Gibi kaç müşteri orada, ne var donanım, Server 2003, varsa, ne tür deneyim ne var internet bağlantısı vb türden Eğer Small Business Server ile bir yeri kurmak için daha kolay olacaktır gidebiliriz ama 75 kullanıcı / müşteri sizi sınırlar kişi (az 50) sınırlı sayıda vardır. E-posta için, web tabanlı bir çözüm öneriyoruz. VPOP3 olarak kullanmak için ve basit bir okul için ne tavsiye ve uygun mükemmel desteği vardır. Hatta çalışan bir Exchange Server kurma Don't bother! Internet bağlantısı bağlı olarak, diğer sunuculara posta göndermek için bir ağ geçidi / smarthost sunucusunu kullanmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, şebeke, gerekli kablo ile zaten kurulum, kablosuz etc? Eğer, bir sürü iş var! Ayrıca bazı şeyler okumak isteyebilirsiniz Technet. Technet forumları da mükemmel bir kaynaktır.
|
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkür Serverguy. Ben pazartesi günü dolayısıyla sadece bugün iplik görüldü yoldaydım. Sana böylece her yerde oturup kendi benim Belgeleri ve masaüstünüzü klasör yeniden yönlendirme ile ilgili olarak ne elde olduğunu biliyorum. Ancak diğer ayarları ne alınabilir zaman kişi hamle koltuk. Öğretmen Outlook ve Outlook Express üzerinden e-posta hesapları ve onlar bu yüzden onları kullanıcı ile taşımak istiyor öğretmek dersler için bu gereklidir. Ayrıca, bu yüzden yapılandırmak için her bilgisayar için gitmek zorunda Media Player çalma listeleri vardır. Bu kadar çalma paylaşmanın bir yolu var, eğer ayarladıktan sonra klasöre işaret olabilir yeni bir kullanıcı. O kullanıcıların eğer hareket kullandıkları her şeyi istiyor. I i bahsediyorsun profilleri aynı derecede i uygulama veri i da ne yönlendirebilir emin değilim ne dolaşım am tahmin. Şu i kullanıcılar için bir etki sunucu kurulumu ve onlar oturum açma komut dosyaları kendi klasörleri onları işaret eden. Ne zaman onlar tamam giriş yapabilirsiniz ve klasörleri ama IE ve Office yeni bir kullanıcı olarak alır almak ve kurulum ile gider bilgisayarlara taşımak. Misiniz için olsun bu da kurtulun. Thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |