![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я налаштувати сервер для шкіл і кожен користувач буде мати свій Логін. Який найкращий шлях до встановлення користувачам для використання на ПК. Я хочу, щоб мати доступ всі, але не постійно вносити зміни. Я хочу, щоб вони могли переходити від одного комп'ютера на інший і мають свої власні матеріали. Я хочу, щоб їх Outlook або Outlook Express, щоб плисти з ними та їх застосування служба не завжди була повною встановлення причини він вважає свій новий користувач. Я бачив, що переміщуються профілів, але були попереджені, що вони можуть бути повільним. Також бачили перенаправлення папок, але не знаю, якщо це охоплює, що мені потрібно робити. Будь-який покажчиків буде прийнята з вдячністю. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я пропоную Вам отримати Windows Server 2003 для "чайників" і отримаєте книгу читати! Чесно кажучи, що це найкраща інвестиція ви збираєтеся робити, якщо це те, що ви повинні зробити. Але я буду говорити на кількох моментах. Ви безумовно не хочемо, переміщуваних профілів. Це великий ні ні. Надто повільними, як ви вже сказали. Перенаправлення папок шлях. Ви повинні отримати Server 2003, встановленого на машині гідного Spec Стан сервера (не настільний комп'ютер). Якщо у вас вже є сервер, то вам не потрібно турбуватися про це. Тоді вам необхідно заохочувати його до контролера домену і додати всі клієнтські комп'ютери (Running XP Pro я сподіваюся) для домену, тому що ви можете керувати ними. Потім налаштувати всі користувачі і перенаправляти всі свої "Мої документи" і т.д. до загального ресурсу на сервері. Є так багато різних способів зробити це я не можу їх всі, але групова політика, мабуть, найкращий шлях для просування вперед. Потім отримаєте А.В., Інтернет і т.д. доступу сортуються і все готово! Це не так просто, хоча насправді. Я радий допомогти вам набагато більше добитися того, що вам потрібно зробити, але мені потрібно більше інформації. Наприклад, скільки клієнтів є, який апаратний у вас є, що досвід Server 2003 у вас є, яке підключення до Інтернету у вас є т.д. Якщо існує обмежена кількість людей (менше 50) ви можете піти з Small Business Server, які будуть набагато легше створити, але обмежує вас до 75 користувачів / клієнтів. Для електронної пошти, я пропоную веб-рішення. VPOP3 Ось що я пропоную для школи як це простий у використанні і має чудову підтримку і є доступним. І навіть не намагайтеся створення Exchange Server! В залежності від вашого підключення до Інтернету, ви можете використовувати Gateway / Smarthost сервера для відправки пошти на інших серверах. Крім того, це налаштування мережі вже з необхідними, проводка, бездротові і т.д.? Якщо немає у вас багато роботи! Ви також можете ознайомитися з деякими речами на Technet. Technet форумах також є відмінним ресурсом.
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ Serverguy. Я піду по понеділках це тільки бачив потоку сьогодні. Я знаю, що ви отримуєте щодо перенаправлення папок так що у них є мої документи і робочий стіл, де б вони сидять. Однак те, що інші установки можуть бути прийняті, коли людина рухається місць. Викладач облікових записів електронної пошти через Outlook і Outlook Express, і вони мають потребу в цих на курси вчать тому вона хоче їм рухатися з користувачем. Вона також має плейлисти Media Player, так що вона змушена піти на кожен комп'ютер необхідно налаштувати. Чи є спосіб обміну плейлисти так що якщо я установку нового користувача, воно може бути зазначено в папці. Вона хоче, щоб користувачі мали всі вони використовують, якщо вони рухаються. Я припускаю, що я кажу про переміщувані профілів, як і я не впевнений, що дані програми Я можу також перенаправлення. Зараз у мене є установка на сервер домену для користувачів, і вони мають сценарії входу вказуючи їх в окремих папках. Коли вони переміщаються комп'ютерах вони можуть Логін порядку і отримати свої папки, але IE, офісне і приймає його як новий користувач і проходить через установку. Хочете позбавитися від цього також. Дякуємо за вашу допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server | gideon112 | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Server 2003 DNS перерватися Налаштування домену | mctw | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 09:24 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Windows Server 2003 | kgilmore | Операційні системи Windows | 3 | 20 листопада 2007 13:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |