manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Server 2008 daljinsko app

Reply

Thread Tools
Old 3. lipnja 2009, 11:36
Novi član grupe

Ja sam pokušava koristiti daljinsko app pokrenuti aplikaciju baze podataka nazvan IMIS koja upravlja članstvo informacije za neprofitne organizacije. Iako će se pokrenuti IMIS ne opterećenje ispravni knjižnicu po defaultu i ručno otvaranje knjižnici će biti previše za naše korisnike koji su upravljali. Knjižnica datoteka nalazi se u izvršnu datoteku u root mapu na kojoj se objašnjava zašto se nije pokrenut po defaultu.

Prilikom stvaranja. RDP datoteku koristiti ga daljinski app omogućava dodavanje argumenata komandne linije koji bi mogli potencijalno riješiti taj problem ako sam mogao silom otvoriti IMIS ispravni biblioteku. Se bilo tko znati bilo koji redak naredbe argumente koji bi mogli pomoći?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.